Gefrituurde klipvis met een korstje van saffraandeeg - bacalao frito

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 98 in Casa Moro .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Inktvis met alioli sepia con alioli

Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Asperge, jamón en kwartelei

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Gefrituurde artisjokken

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Zeebaarskuit a la plancha

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito