Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: knoflookmayonaise, citroen, ei, klipvisfilets, mineraalwater, saffraandraadjes, tarwebloem, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: doperwtjes, ei, tuinbonen en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: doperwtjes, kappertjes, mayonaise, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, suiker, ui, vastkokende aardappels, verse bladpeterselie, verse dragon, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appel, appelwijn, citroensap, geklaarde boter, morcilla, olijfolie, olijfolie extra vergine, pijnboompitten, verse bladpeterselie, waterkers, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, knoflook, komijnzaad, linzen, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: kalfslever, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, oloroso sherry, pijnboompitten, rozijnen, sherryazijn, spätzle, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, knoflook, verse koriander, versgemalen zwarte peper, zeezout, zwaardvis en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, knoflook, pijnboompitten, rodewijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, knoflook, olijfolie, serranoham, verse doperwten, verse munt, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, serranoham, sherryazijn, tomaat, witbrood, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: anijszaad, droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel, polenta en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bosui, citroensap, extra vergine olijfolie, rode biet, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout, zoete wijnazijn en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bulgur, gemalen piment, kaneel, olijfolie, tomatensaus, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boterbonen, citroensap, kerstomaat, knoflook, morieljes, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakchorizo, droge gist, fijn zeezout, ongebleekt meel, venkelzaad en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: harissa, noorse garnalen, olijfolie, pijlinktvis, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bakpoeder, ei, fijne kristalsuiker, maïzena en tarwebloem
Keuken: Brits
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, pikant paprikapoeder, rundvlees, ui en water
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vlees / inmaak
Ingrediënten: aardappel, bladpeterselie, citroen, klipvis, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, olijfolie extra vierge, oregano, peperkorrel, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kerstomaat, kirmizi biber, knoflook, komkommer, melk, platbrood, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: doperwt, kaneelstokje, komijnzaad, lamsnek, lamsschenkel, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: artisjokken, citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, knoflook, vastkokende aardappel, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, vastkokende aardappel, verse rozemarijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, eidooier, gedroogde munt, kirmizi biber, maïzena, olijfolie, pikant paprikapoeder, prei, yoghurt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch