Galicische vissoep met mosselen en garnalen - caldo de pescado

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 57 in Casa Moro .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde puntpaprika's

Een recept uit Marianne Breukers

Ikan Pepesan met rijst recept - Food and Friends

Een recept uit

Ikan Pepesan met rijst

Een recept uit

Gebakken rijst

Een recept uit Sanne