Philippe Emanuelli en Frederic Raevens - Vis

Vis

Een boek van Philippe Emanuelli en Frederic Raevens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van verse vis, welk speciaal keukengereedschap heb je nodig en hoe doe je dat: vis ontschubben en fileren? In het moderne en praktische kookboek Vis leer je alles wat je moet weten.Vis is veelzijdig en kan op talloze manieren worden bereid. Bijvoorbeeld rauw gemarineerd (ceviche), gestoomd, gerookt, in papillote bereid, gefrituurd, gegaard in zoutkorst of gewoon onder de grill of op de barbecue. Maak je eigen visbouillon, rolmopsen, gravad lax en visrilettes. Bereid exotische gerechten als dorade met sesam en tahin of gerookte vis met verveine en sake. Combineer ansjovis met entrcôte of maak klassiekers als rog met beurre noisette. Ook het werken met geconserveerde vis, gedroogd en gezouten of uit blik, ontbreekt niet in dit kookboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken