Fumet de poisson au vin blanc - Visfond op basis van witte wijn

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 132 in De kunst van het koken .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mosselen op de wijze van kip - Moules a la poulette

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Champignons voorbereiden voor een saus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Moules à la poulette - Mosselen poulette

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Mosselspiesjes

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten