Schaaldieren
Schaaldieren wordt beschouwd als schaal- en schelpdieren .
Zoek naar schaaldieren in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schaaldieren in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste schaaldieren recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schaaldieren :
Ingrediënten: arboriorijst, inktvis, kervel, koriander, olie, peper, saffraan, schaaldieren, schelpdieren, visfumet en zeezout
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: bouillabaisse bouillon, chilipeper, eidooier, gamba, knoflook, mossel, olijfolie, pijlstaartinktvis, rode mul, saffraan, schaaldieren, schelpdieren, schelvisfilet, stokbrood, vis, witbrood, wittewijnazijn en zonnebloemolie
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: frituurvet, schaal- en schelpdieren, tapiocacrackers, schaaldieren, tapiocazetmeel, varkensgehakt en water
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: frituurolie, schaaldieren, vastkokende aardappel en zout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kokkels, mosselen, sint jakobsschelpen en venusschelpen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: kokkels, mosselen, octopus en sint jakobsschelpen
Keuken: Italiaans
Advertentie
Ingrediënten: schaal- en schelpdieren
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Ingrediënten: schaal- en schelpdieren
Keuken: Japans
Soort: saus / deegwaren / noedels
Ingrediënten: cocktailsaus en schaal- en schelpdieren
Soort: schaal- en schelpdieren / cocktails
Ingrediënten: boter, gekookte ongepelde garnalen, gekookte schaaldieren, schaaldierenvlees en tomatenpuree
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: clams, kokkels, masala en mosselen
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / zoet
Advertentie
Ingrediënten: chorizo, schaaldierenbisque, slagroom en volle melk
Soort: soep/bouillon / saus
Ingrediënten: avocado, citroensap, krabpoot, norivellen, reuzengarnaal, sint-jakobsschelp, surimi, sushirijst en wit sesamzaad
Keuken: Japans
Soort: rijst
Ingrediënten: mosselen, octopus, paprika's, venusschelpen en zeekat
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, gamba, octopus, pijlinktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, schaal- en schelpdieren en venusschelpen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: kokkels, krab en mosselen
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: aspergepunten, aubergine, bruine madeirasaus, champignons, crèmevulling, sauce soubise, saus met ham, saus met kalfsvlees, saus met kip, saus met kippenlever, saus met schaaldieren, saus met vis, spinazie, tomaten en tomatensaus
Keuken: Frans
Ingrediënten: babypaksoi, beukenzwam, chinese kool, citroengras, djeroek poeroet, enoki, gamba's, kaffirlimoen, koriander, olijfolie, thaise basilicum, timutpeperkorrels en tom kha kai van schaaldieren
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, jumbogarnalen, reuzengamba's en tijgergarnaal
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: harder, heek, kabeljauw, langoustines, pijlinktvis, schorpioenvis, sinaasappel, tong (vis), venusschelpen en zeekat
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: frituurvet, krablever en krabschaal
Soort: boter en olie
Advertentie
Ingrediënten: pijlinktvis en zeekat
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, gamba, knoflook, langoustine, peper, pipis, scampi, sint-jakobsschelp, venusschelp, verse basilicum, verse rozemarijn, vongole en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: garnalen, mosselen en pijlinktvis
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: makreel, mosselen, mul, schorpioenvis, venusschelpen, zeeduivel en zeekat
Keuken: Italiaans
Advertentie
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om schaaldierenbisque .
Schaaldieren-boeken
Dol op schaaldieren? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: