We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ei, boter, jamón, olijfolie, oregano, scharrelei en spinazie
Keuken: Spaans
Soort: tortilla / vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, feta, griekse yoghurt, knoflook, nigellazaad, rodewijnazijn, verse dille, walnoten, zomerbieten en zout
Keuken: Mediterraans / Iraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: knoflookmayonaise, babyinktvis, bloem, citroen, fijn griesmeel, bloem, mul, olijfolie, pijlinktvis, puntillitas, semola rimacinata, sumak, verse ansjovis, vis en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: bloemkool, droge witte wijn, honing, knoflook, korianderzaad, laurierblad, moscatelazijn, olijfolie, rode biet, rode chilipeper, suiker, witte balsamicoazijn, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: knoflookmayonaise, bosui, cantharel, citroen, fino sherry, kerstomaat, knoflook, laurierblad, oesterzwam, olijfolie, paellarijst, peterseliestengels, selderijstengel, spaanse ui, steurgarnaal, venkelknol, verse bladpeterselie, witte ui, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: durum tarwemeel, fijn zeezout, instantgist, olijfolie, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, maldon zeezout, marcona amandelen, olijfolie en pimentón dulce
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baharat, bosui, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, piment, sperziebonen, suiker, verse koriander, water, witte wijn en zoete tomaat
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, granaatappeldressing, granaatappelpitten, marcona amandelen, verse munt en zomerbieten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chorizo, deeg voor moritobroodjes, olijfolie en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: extra vergine olijfolie en rode chilipeper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, chilivlokken, citroensap, kalfslever, komijnzaad, pikant paprikapoeder, pitabroodje, platbrood, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse munt, verse peterselie en verse rode chilipeper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, birds-eye chilipeper, knoflook, koolzaadolie, laurierblad, olijfolie, pimentón dulce, pimenton picante, rawit, rode wijn, suiker, tomaten uit blik, verse rozemarijn, verse tijm en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, bulgur, cayennepeper, chilipoeder, frituurolie, gemalen komijnzaad, granaatappelsiroop, kaneel, knoflook, lamsschouder, olijfolie, pistachenoten, rode ui, verse bladpeterselie en zonnebloemolie
Keuken: Turks
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: bakpoeder, bosui, frituurolie, gedroogde kikkererwten, gedroogde tuinbonen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, prei, sesamzaad, verse bladpeterselie, verse dille, verse koriander en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: peulvruchten / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: olijfolie en sint-jakobsschelp
Keuken: Spaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, ingelegde chilipeper, karwijzaad, knoflook, makreelfilet, melk, pitabroodje, platbrood, rode chilipeper, tahin, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten, water, witte kool en zout
Keuken: Turks
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: aleppochilivlokken, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gemalen fenegriekzaad, gemalen korianderzaad, pikant paprikapoeder, rundvlees, suiker, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Turks
Soort: vlees / pekel en marinades
Ingrediënten: gekruide labneh, knoflook, nigellazaad, olijfolie, rode chilipeper, rodewijnazijn, suiker en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: artisjok, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, jamón en steurgarnaal
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963