We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: deeg voor moritobroodjes en inktvisinkt
Keuken: Mediterraans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: knoflookmayonaise, capelli d'angelo, citroen, citroenschil, citroentijm, cognac, engelenhaarspaghetti, fideos pasta, groene paprika, kerstomaat, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón, prei, rode chilipeper, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, strandschelpen, tijm, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, jonge knoflook, knoflook, roomkaas, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans / Libanees
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, kaneelstokje, maïzena, scharreleidooier, sinaasappelschil, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: barbecue/grill / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Ingrediënten: citroensap, cointreau, granaatappelsap, granaatappelsiroop, ijsblokjes, rozenblaadjes, rozenwater, suikersiroop en zuurbessenwodka
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse yoghurt, groene chilipeper, groente en nigellazaad
Keuken: Libanees
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: knoflookmayonaise, bloem, citroen, citroensap, pimentón, ronde artisjok en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: baharat, bosui, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, piment, sperziebonen, suiker, verse koriander, water, witte wijn en zoete tomaat
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aubergine, olijfolie en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: blauwe kaas, ciabatta, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, jamon iberico, knoflook, moritobroodje, picos de europa-kaas en roquefort
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: citroen, knoflook, komijnzaad, lamskoteletjes, maldon zeezout, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, pimentón dulce, pimentón picante, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
Ingrediënten: ei, bosui, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, scharrelei, steurgarnaal, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: olijfolie en sint-jakobsschelp
Keuken: Spaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: albariñowijn, bosui en boter
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: dunne natuurdarm, fijn zout, karwij, korianderpoeder, gemalen venkelzaad, kaneel, knoflook, lamsschouder, mariakaakje, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, rode chilipeper, rundervet, ui, verse koriander en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: chorizo, deeg voor moritobroodjes, olijfolie en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: ciabatta, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, knoflook en tomaat
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, spinazie, steurgarnaal, suiker en verse koriander
Keuken: Mediterraans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, bacalao, bladpeterselie, citroen, klipvisfilet, laurierblad, rode ui, volle melk, water en zonnebloemolie
Keuken: Portugees
Soort: frituur / vis
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963