We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dunne natuurdarm, fijn zout, karwij, korianderpoeder, gemalen venkelzaad, kaneel, knoflook, lamsschouder, mariakaakje, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, rode chilipeper, rundervet, ui, verse koriander en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: aleppochilivlokken, deeg, bloem, boter, chilipoeder, chilivlokken, deeg, feta, gemalen komijn, olijfolie, oregano, prei en verse munt
Keuken: Turks
Soort: brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, nigellazaad, pimentón dulce, rode chilipeper, scharrelkipfilet, tahin, ui, verse koriander en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, cointreau, granaatappelsap, granaatappelsiroop, ijsblokjes, rozenblaadjes, rozenwater, suikersiroop en zuurbessenwodka
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, pimentón dulce, rode ui, rodewijnazijn, suiker, vastkokende aardappel en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: chiliolie, fino sherry, harissa, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, mosselen, olijfolie, rode chilipeper, steurgarnaal, suiker, verse bladpeterselie en verse chorizo
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, maldon zeezout, marcona amandelen, olijfolie en pimentón dulce
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, kaneelstokje, maïzena, scharreleidooier, sinaasappelschil, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: barbecue/grill / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Ingrediënten: ei, bloem, bosui, feta, olijfolie, prei, rode ui, scharrelei, sesamzaad, spinazie, venkelknol, venkelzaad, verse dille, verse munt en water
Keuken: Grieks
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: boter, fino sherry, laurierblad, sherryazijn, suiker en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, ciabatta, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, groene chilipeper, knoflook, moritobroodje en tomaat
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, saffraandraadjes, ui en verse koriander
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: aubergine, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, knoflook, tahin en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, ingelegde chilipeper, karwijzaad, knoflook, makreelfilet, melk, pitabroodje, platbrood, rode chilipeper, tahin, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten, water, witte kool en zout
Keuken: Turks
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout
Keuken: Mediterraans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: citroen, droge witte port, ijsblokjes, limoen en tonic
Keuken: Mediterraans / Portugees
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: groene pruimen en zout
Keuken: Libanees / Turks
Ingrediënten: ciabatta, extra vergine olijfolie, gedroogde chorizo, knoflook, moritobroodje, piquillopeper, puntpaprika, rodewijnazijn, suiker, tomaat, verse bladpeterselie, verse chorizo en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: blauwe kaas, ciabatta, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, jamon iberico, knoflook, moritobroodje, picos de europa-kaas en roquefort
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: bloem, boter, olijfolie, polenta, volle melk, vulling naar keuze en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: beslag/deeg
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963