We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kaneelstokje, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, piment, prei, rode ui, rode wijn, rodewijnazijn, sinaasappelschil, suiker, tomatenpassata, tomatenpuree, verse rozemarijn, verse tijm en wortel
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: citroensap, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, korianderzaad, suiker, verse bladpeterselie en walnoten
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroen, extra vergine olijfolie, garnalen, komijnzaad, moscatelazijn, oregano, sap van bergamotcitroen, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sint-jakobsschelpen, suiker, wittewijnazijn, zeebaarsfilet en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans / Zuid Amerikaans
Soort: vis
Ingrediënten: deeg voor moritobroodjes en inktvisinkt
Keuken: Mediterraans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: anis seco, arak, extra vergine olijfolie, groen anijszaad, kappertjes, kerstomaat, laurierblad, octopus, olijfolie, ouzo, pastis, postelein, rode ui, rodewijnazijn, rucola, suiker, venkelzaad, verse dille en witte ui
Keuken: Mediterraans / Libanees
Soort: salade / vis
Ingrediënten: cava, ijsblokjes, lacuesta vermut rojo en sinaasappel
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: granaatappeldressing, granaatappelpitten, rode ui, verse munt en witte ui
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, jonge knoflook, knoflook, roomkaas, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans / Libanees
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, granaatappeldressing, granaatappelpitten, marcona amandelen, verse munt en zomerbieten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, laurierblad, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, birds-eye chilipeper, knoflook, koolzaadolie, laurierblad, olijfolie, pimentón dulce, pimenton picante, rawit, rode wijn, suiker, tomaten uit blik, verse rozemarijn, verse tijm en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: anijslikeur, bosui, doperwtjes, groen anijszaad, groentebouillon, jamón ibérico, knoflook, laurierblad, olijfolie, ouzo, rode ui, venkelzaad, verse munt, verse tijm, water en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees / peulvruchten / groente
Ingrediënten: boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, saffraandraadjes, ui en verse koriander
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: bloemkool, extra vergine olijfolie, kerstomaat, komijnzaad, moscatelazijn, rodewijnazijn, suiker, verse koriander en zoete wittewijnazijn
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: knoflookmayonaise, gezouten ansjovisfilet, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mayonaise, rode ui, tonijn, tonijn uit blik, turkse ingelegde chilipeper en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: avocado, citroensap, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie extra vergine, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: brood, cantharel, eekhoorntjesbrood, fino sherry, jamón, knoflook, lardo, oesterzwam, olijfolie, pancetta ibérica, pancetta, speck, verse bladpeterselie en weidechampignon
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Ingrediënten: knoflookmayonaise, bosui, cantharel, citroen, fino sherry, kerstomaat, knoflook, laurierblad, oesterzwam, olijfolie, paellarijst, peterseliestengels, selderijstengel, spaanse ui, steurgarnaal, venkelknol, verse bladpeterselie, witte ui, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: chorizo, deeg voor moritobroodjes, olijfolie en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: andijvie, bindsla, extra vergine olijfolie, gerookt ontbijtspek, knoflook, pancetta, pancetta ibérica, sherryazijn, suiker en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groente
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963