We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: andijvie, bindsla, extra vergine olijfolie, gerookt ontbijtspek, knoflook, pancetta, pancetta ibérica, sherryazijn, suiker en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: espresso, kaneelstokje, melk, scharrelei, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, feta, karwijzaad, nigellazaad, verse munt en wortel
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fino sherry, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, pijlinktvis, rode chilipeper, rode ui, selderijstengel, tomaat, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, witte wijn, wortel en zeekat
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: komijnzaad, kwartelei, maldon zeezout en zeezoutvlokken
Keuken: Marokkaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gedroogde tamarindepeul, groene chilipeper, knoflook, korianderzaad, olijfolie, steurgarnaal, suiker en verse koriander
Keuken: Mediterraans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: durum tarwemeel, fijn zeezout, gedroogde gist, olijfolie, suiker, water en za'atar
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, korianderzaad, suiker, verse bladpeterselie en walnoten
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, jamón ibérico, knoflook, oesterzwam, oregano, paddestoel, rode uien, rode wijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bulgur, citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, kerstomaat, knoflook, komkommer, verse bladpeterselie en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse yoghurt, groene chilipeper, groente en nigellazaad
Keuken: Libanees
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: chorizo, deeg voor moritobroodjes, olijfolie en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: aardappel, knoflookmayonaise, bacalao, bladpeterselie, citroen, klipvisfilet, laurierblad, rode ui, volle melk, water en zonnebloemolie
Keuken: Portugees
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: ei, bloem, bosui, feta, olijfolie, prei, rode ui, scharrelei, sesamzaad, spinazie, venkelknol, venkelzaad, verse dille, verse munt en water
Keuken: Grieks
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zout, granaatappelpitten, granaatappelsiroop, honing, keukenstroop, kikkererwtenmeel, miel de caña, verse munt en verse rozemarijn
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroen, laurierblad, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: groene kardemompeulen en wodka
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: gin, schil van bittersinaasappel en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch)
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963