We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: albariñowijn, bosui en boter
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: ei, extra vergine olijfolie, scharrelei, spinazie, steurgarnaal, verse bladpeterselie en knoflook
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aleppochilivlokken, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gemalen fenegriekzaad, gemalen korianderzaad, pikant paprikapoeder, rundvlees, suiker, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Turks
Soort: vlees / pekel en marinades
Ingrediënten: kristalsuiker en water
Soort: siroop
Ingrediënten: citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, snijbiet, spinazie, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: frituurolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, laurierblad, olijfolie, pijnboompitten, pitabroodje, rode ui, rodewijnazijn, rozijnen, snijbiet, spinazie, suiker, verse rozemarijn, verse tijm en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: ei, citroenrasp, courgette, jamón, knoflook, olijfolie, scharrelei en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: tortilla / vlees / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: kaneelstokje, scharrelei, sherry pedro ximenez, slagroom, sultanarozijnen, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, inktvis, kapperappel, kerstomaat, rodewijnazijn en verse dille
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: bosui, bruin krabvlees, ciabatta, kerstomaat, knoflook, moritobroodje, olijfolie, oloroso-azijn, rode chilipeper, verse bladpeterselie, verse tijm, water en wit krabvlees
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: buikspek, fijn zeezout, knoflook, laurierblad, sherryazijn, sherry pedro ximenez, ui, verse rozemarijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, citroensap, frituurolie, griekse yoghurt, groene chilipeper, knoflook, komkommer, koolzaadolie, maïzena, nigellazaad, olijfolie, rode chilipeper, verse dille, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: kaneelstokje, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, piment, prei, rode ui, rode wijn, rodewijnazijn, sinaasappelschil, suiker, tomatenpassata, tomatenpuree, verse rozemarijn, verse tijm en wortel
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, jonge knoflook, knoflook, roomkaas, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans / Libanees
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gin, schil van bittersinaasappel en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: artisjok, knoflook, olijfolie, venkelzaad, verse bladpeterselie, verse chorizo, verse munt, water en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: bloemkool, bosui, granaatappeldressing, granaatappelpitten, jonge venkelknol, kaneel, knoflook, radicchio, roodlof, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boquerones, extra vergine olijfolie, kapperappel, piquillopeper en verse ansjovis in azijn
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: knoflookmayonaise, extra vergine olijfolie, groene asperge, jamón, kwartelei en mayonaise
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, boter, chiliboter, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsschenkel, laurierblad, pijnboompitten, spaanse ui, ui, verse munt, verse tijm en zout
Keuken: Turks
Soort: vlees / barbecue/grill
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963