We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: andijvie, bindsla, extra vergine olijfolie, gerookt ontbijtspek, knoflook, pancetta, pancetta ibérica, sherryazijn, suiker en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: aubergine, boter, chiliboter, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsschenkel, laurierblad, pijnboompitten, spaanse ui, ui, verse munt, verse tijm en zout
Keuken: Turks
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: boquerones, boter, ciabatta, citroenschil, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, moritobroodje, verse ansjovis in azijn en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: gekruide labneh, knoflook, nigellazaad, olijfolie, rode chilipeper, rodewijnazijn, suiker en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: aardappel, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mild gerookt paprikapoeder, octopus, pimentón dulce en turkse ingelegde chilipeper
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, gemalen fenegriekzaad, gemalen korianderzaad, suiker, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt en tahin
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, nigellazaad, pimentón dulce, rode chilipeper, scharrelkipfilet, tahin, ui, verse koriander en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroen, laurierblad, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: cointreau, met bittersinaasappel getrokken gin, oranjebitter, oranjebloesemwater en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: kristalsuiker en water
Soort: siroop
Ingrediënten: knoflookmayonaise, blik cannellinibonen, butifarra, extra vergine olijfolie, gedroogde witte cannellinibonen, knoflook, laurierblad, verse bladpeterselie en witte bonen
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloemkool, droge witte wijn, honing, knoflook, korianderzaad, laurierblad, moscatelazijn, olijfolie, rode biet, rode chilipeper, suiker, witte balsamicoazijn, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, knoflook, komijnzaad, lamskoteletjes, maldon zeezout, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, pimentón dulce, pimentón picante, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
Ingrediënten: ei, bosui, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, scharrelei, steurgarnaal, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kaneelstokje, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: knoflookmayonaise, babyinktvis, bloem, citroen, fijn griesmeel, bloem, mul, olijfolie, pijlinktvis, puntillitas, semola rimacinata, sumak, verse ansjovis, vis en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: dunne natuurdarm, fijn zout, karwij, korianderpoeder, gemalen venkelzaad, kaneel, knoflook, lamsschouder, mariakaakje, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, rode chilipeper, rundervet, ui, verse koriander en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: campari, citroenschil, ijsblokjes, lacuesta vermut rojo, oranjebitter, sinaasappelschil en xoriguer-gin
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: knoflookmayonaise, citroensap, groene paprika, ingelegde citroenschil, inktvisinkt, laurierblad, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, pimentón dulce, puntpaprika, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm, witte wijn en zeekat
Keuken: Spaans
Soort: vis
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963