We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: geblancheerde amandelen, ijsklontjes, maldon zeezout en zeezoutvlokken
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: campari, ijsblokjes, sinaasappel en witte wijn
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: gin, schil van bittersinaasappel en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: olijfolie en sint-jakobsschelp
Keuken: Spaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: knoflookmayonaise, capelli d'angelo, citroen, citroenschil, citroentijm, cognac, engelenhaarspaghetti, fideos pasta, groene paprika, kerstomaat, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón, prei, rode chilipeper, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, strandschelpen, tijm, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijn, jamón ibérico, knoflook, kwartelei, moritobroodje en tomaat
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, cashewnoten, chilipoeder, chilivlokken, komijnzaad, korianderzaad, pikant paprikapoeder en sesamzaad
Keuken: Mediterraans / Egyptisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: fino sherry, ijs, la casera frisdrank, spa citroen, sprite en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: cointreau, met bittersinaasappel getrokken gin, oranjebitter, oranjebloesemwater en sinaasappelschil
Keuken: Mediterraans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: bloem, bruine suiker, citroen, dadel, dadelstroop, extra vergine olijfolie, gemalen korianderzaad, groene chilipeper, knoflook, koolzaadolie, rucola, sherryazijn, verse koriander, vissenkop en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amaretto, kaneelstokje, marcona amandelen, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: fino sherry, ijsblokjes, lacuesta vermut rojo, manzanilla-sherry, oranjebitter en sinaasappelschil
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: albariñowijn, bosui en boter
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: bloedworst, ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijnzaad, gemalen venkelzaad, knoflook, groene puntpaprika, morcilla, moritobroodje, padrónpeper, rodewijnazijn, spaanse bloedworst, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: anis seco, arak, extra vergine olijfolie, groen anijszaad, kappertjes, kerstomaat, laurierblad, octopus, olijfolie, ouzo, pastis, postelein, rode ui, rodewijnazijn, rucola, suiker, venkelzaad, verse dille en witte ui
Keuken: Mediterraans / Libanees
Soort: salade / vis
Ingrediënten: frituurolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, laurierblad, olijfolie, pijnboompitten, pitabroodje, rode ui, rodewijnazijn, rozijnen, snijbiet, spinazie, suiker, verse rozemarijn, verse tijm en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroen, gedroogde munt, geitenkwark, ingelegde peppadews, labneh, pijnboompitten, verse munt, roomkaas en za'atar
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: durum tarwemeel, fijn zeezout, gedroogde gist, olijfolie, suiker, water en za'atar
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, ijsblokjes, la casera frisdrank, rode wijn, sinaasappel en spa citroen
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963