Samuel Clark

We hebben één boek van Samuel Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samuel Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samuel Clark

Recepten van Samuel Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht uit Morito:

Tahinyoghurt

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt en tahin

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene pruimen

Ingrediënten:
groene pruimen en zout

Keuken:
Libanees / Turks
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tabouleh in vier seizoenen - winter

Ingrediënten:
bloemkool, bosui, granaatappeldressing, granaatappelpitten, jonge venkelknol, kaneel, knoflook, radicchio, roodlof, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Komkommerchips met dilleyoghurt

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, frituurolie, griekse yoghurt, groene chilipeper, knoflook, komkommer, koolzaadolie, maïzena, nigellazaad, olijfolie, rode chilipeper, verse dille, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Pulpo gallego

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, laurierblad, octopus, pimentón dulce, pimentón picante, steenzout en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Butifarra, witte bonen en alioli

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, blik cannellinibonen, butifarra, extra vergine olijfolie, gedroogde witte cannellinibonen, knoflook, laurierblad, verse bladpeterselie en witte bonen

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Ontbijt / brunch / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Huevos rotos

Ingrediënten:
aardappel, ei, chorizo, groene paprika, knoflook, olijfolie, pimentón dulce, rode paprika, scharrelei, spaanse ui, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bloemkool, pijnboompitten, rozijnen en saffraan

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, korianderzaad, kurkuma, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, saffraandraadjes, spaanse ui, ui en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Langzaam gegaarde prei, yoghurt en walnoten

Ingrediënten:
bloem, boter, chiliboter, griekse yoghurt, maïzena, olijfolie, pijnboompitten, prei, scharreleidooier, verse munt en walnoten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bietjes, amandelen en munt

Ingrediënten:
geblancheerde amandelen, granaatappeldressing, granaatappelpitten, marcona amandelen, verse munt en zomerbieten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Zwarte rijst, zeekat en ingelegde citroen

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroensap, groene paprika, ingelegde citroenschil, inktvisinkt, laurierblad, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, pimentón dulce, puntpaprika, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm, witte wijn en zeekat

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Kalfslever, cacik en chiliboter

Ingrediënten:
boter, chiliboter, griekse yoghurt, kalfslever, knoflook, komkommer, paprikapoeder, verse dille, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gegrilde sardientjes, koriander en komijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, harissa, jonge knoflook, komijnzaad, verse koriander en verse sardines

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Garnalen, spinazie en harissa

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, spinazie, steurgarnaal, suiker en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tortilla met rode paprika

Ingrediënten:
aardappel, ei, laurierblad, olijfolie, pimentón dulce, rode paprika, rode puntpaprika, scharrelei, spaanse ui, ui en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Gekruid lamsvlees, aubergine en munt

Ingrediënten:
aubergine, boter, chiliboter, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsschenkel, laurierblad, pijnboompitten, spaanse ui, ui, verse munt, verse tijm en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

montadito kwarteleitje met jamón

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijn, jamón ibérico, knoflook, kwartelei, moritobroodje en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Ansjovis, tonijn en olijf

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, gezouten ansjovisfilet, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mayonaise, rode ui, tonijn, tonijn uit blik, turkse ingelegde chilipeper en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde vis - pescaíto frito

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, babyinktvis, bloem, citroen, fijn griesmeel, bloem, mul, olijfolie, pijlinktvis, puntillitas, semola rimacinata, sumak, verse ansjovis, vis en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gekruide labneh

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse yoghurt, groene chilipeper, groente en nigellazaad

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Alle recepten van Samuel Clark