Samuel Clark

We hebben één boek van Samuel Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samuel Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samuel Clark

Recepten van Samuel Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, olijfolie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Courgette tortilla

Ingrediënten:
biologisch ei, citroenrasp, courgette, jamón, knoflook, olijfolie, scharrelei en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / vegetarisch / vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Matrimonio (montadito)

Ingrediënten:
boquerones, boter, ciabatta, citroenschil, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, moritobroodje, verse ansjovis in azijn en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Harissakip, olijven en ingelegde citroen

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, harissa, ingelegde ciroenschil, kaneel, knoflook, pimentón dulce, scharrelkipfilet, ui, verse koriander en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Kalfslever, cacik en chiliboter

Ingrediënten:
boter, chilboter, griekse yoghurt, kalfslever, knoflook, komkommer, paprikapoeder, verse dille, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Garnalen, spinazie en harissa

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, spinazie, steurgarnaal, suiker en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Pulpo gallego

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, laurierblad, octopus, pimentón dulce, pimentón picante, steenzout en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bietjes, amandelen en munt

Ingrediënten:
geblancheerde amandelen, granaatappeldressing, granaatappelpitten, marcona amandelen, verse munt en zomerbieten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gambas rojas a la plancha - rode garnalen a la plancha

Ingrediënten:
avocado, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie, rode garnalen, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Octopus, aardappel en guindilla

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, guindilla peper, mild gerookt paprikapoeder, octopus, pimentón dulce en turkse ingelegde chilipeper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Schaaldierenbouillon

Ingrediënten:
citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht uit Morito:

Morito-dukkah

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, boter, cashewnoten, chilipoeder, chilivlokken, komijnzaad, korianderzaad, pikant paprikapoeder en sesamzaad

Keuken:
Mediterraans / Egyptisch
Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Walnotencake

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tabouleh in vier sezoenen - lente

Ingrediënten:
bosui, bulgur, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, groene asperge, knoflook, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, verse tuinbonen en zure pruimen

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde kikkererwten en gehakte salade

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, kerstomaat, kikkererwten uit blik, komijnzaad, komkommer, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, rode ui, verse chilipepers, verse koriander en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / peulvruchten / frituren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Brik met ansjovis, ei en harissa

Ingrediënten:
biologisch ei, biologisch meel van durumtarwe, gezouten ansjovisfilet, harissa, olijfolie, scharrelei, verse koriander, water en wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
quiche / ei/omelet/frittata / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Mosselen, garnalen en chorizo

Ingrediënten:
chiliolie, fino sherry, harissa, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, mosselen, olijfolie, rode chilipeper, steurgarnaal, suiker, verse bladpeterselie en verse chorizo

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Witte knoflooksaus

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, jonge knoflook, knoflook, verse roomkaas, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde artisjokken

Ingrediënten:
alioli, bloem, citroen, citroensap, pimentón, ronde artisjok en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Geslonken sla, knapperig spek en sherryazijn

Ingrediënten:
andijvie, bindsla, extra vergine olijfolie, gerookt ontbijtspek, knoflook, pancetta, pancetta ibérica, sherryazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Alle recepten van Samuel Clark