Samuel Clark

We hebben één boek van Samuel Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samuel Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samuel Clark

Recepten van Samuel Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Drinken / aperitief / cocktails uit Morito:

Cava met granaatappel

Ingrediënten:
cava en granaatappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde kikkererwten en gehakte salade

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, kerstomaat, kikkererwten uit blik, komijnzaad, komkommer, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, rode ui, verse chilipepers, verse koriander en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / peulvruchten / vegetarisch / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Schaaldierenbouillon

Ingrediënten:
citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zeebaarskuit a la plancha

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, haringkuit, maldon zeezout, tongkuit, verse bladpeterselie en zeebaarskuit

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gekruide labneh

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse yoghurt, groene chilipeper, groente en nigellazaad

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Turkse gehakte salade, yoghurt en chiliboter

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, boter, cayennepeper, chilivlokken, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, ingelegde biet, kerstomaat, knoflook, komkommer, postelein, radijs, rode chilipeper, rode ui, rucola, turkse ingelegde chilipeper, verse bladpeterselie en verse munt

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Spinazie-citroensalade

Ingrediënten:
citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, snijbiet, spinazie, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Marianna's druivencompote

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, labneh, muskaatdruiven, sultanadruiven, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Grieks
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gemarineerde paddenstoelen - setas aliñadas

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, jamón ibérico, knoflook, oesterzwam, oregano, paddestoel, rode uien, rode wijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene tomaten, komijn en krokante knoflook

Ingrediënten:
groene tomaat, knoflook, komijnzaad, olijfolie, rodewijnazijn, suiker, sumak, verse munt en witte knoflooksaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Kibbeh uit Gaziantep

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, boter, bulgur, cayennepeper, chilipoeder, frituurolie, gemalen komijnzaad, granaatappelsiroop, kaneel, knoflook, lamsschouder, olijfolie, pistachenoten, rode ui, verse bladpeterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Krokante kappertjes

Ingrediënten:
kappertjes in pekel en olijfolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Alioli

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, moscatelazijn, scharreleidooier, suiker, wittewijnazijn, zoete wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Zoetzuur PX-varkensvlees

Ingrediënten:
buikspek, fijn zeezout, knoflook, laurierblad, sherryazijn, sherry pedro ximenez, ui, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Garnalen, spinazie en harissa

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, spinazie, steurgarnaal, suiker en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Makreelkebab, walnoten en chilipeper

Ingrediënten:
boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, ingelegde chilipeper, karwijzaad, knoflook, makreelfilet, melk, pitabroodje, platbrood, rode chilipeper, tahin, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten, water, witte kool en zout

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bietenborani

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, feta, griekse yoghurt, knoflook, nigellazaad, rodewijnazijn, verse dille, walnoten, zomerbieten en zout

Keuken:
Mediterraans / Iraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

montadito kwarteleitje met jamón

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijn, jamón ibérico, knoflook, kwartelei, moritobroodje en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Alle recepten van Samuel Clark