Samantha Clark

We hebben één boek van Samantha Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samantha Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samantha Clark

Recepten van Samantha Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Avocado mojo

Ingrediënten:
avocado, citroensap, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie extra vergine, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / sauzen, dips & dressings
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Falafel

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, frituurolie, gedroogde kikkererwten, gedroogde tuinbonen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, prei, sesamzaad, verse bladpeterselie, verse dille, verse koriander en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten / frituren / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Nagerecht uit Morito:

Koffie-ijs

Ingrediënten:
espresso, kaneelstokje, melk, scharrelei, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zeebaarsceviche, bittersinaasappel en komijn

Ingrediënten:
bosui, citroen, extra vergine olijfolie, garnalen, komijnzaad, moscatelazijn, oregano, sap van bergamotcitroen, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sint-jakobsschelpen, suiker, wittewijnazijn, zeebaarsfilet en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Zuid Amerikaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Brandada van klipvis en tomaat (montadito)

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, ciabatta, extra vergine olijfolie, gerookte schelvis, kerstomaat, klipvis, knoflook, laurierblad, moritobroodje, suiker, verse bladpeterselie, volle melk en witte ui

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / tapas - mezze / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Voorgerecht / lunchgerecht uit Morito:

Fideos met strandschelpen

Ingrediënten:
alioli, capelli d'angelo, citroen, citroenschil, citroentijm, cognac, engelenhaarspaghetti, fideos pasta, groene paprike, kerstomaat, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón, prei, rode chilipeper, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, strandschelpen, tijm, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta / tapas - mezze / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gilda

Ingrediënten:
gezouten ansjovisfilet, groene olijven zonder pit, guindilla peper, ingelegde zilveruitjes en turkse ingelegde chilipeper

Keuken:
Spaans
Soort:
tapas - mezze / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gegrilde uiensalade, granaatappel en munt

Ingrediënten:
granaatappeldressing, granaatappelpitten, rode ui, verse munt en witte ui

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunchgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Lamstajine met pruimen

Ingrediënten:
boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, saffraandraadjes, ui en verse koriander

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunchgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Butifarra, witte bonen en alioli

Ingrediënten:
alioli, blik cannellinibonen, butifarra, extra vergine olijfolie, gedroogde witte cannellinibonen, knoflook, laurierblad, verse bladpeterselie en witte bonen

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Mosselen, garnalen en chorizo

Ingrediënten:
chiliolie, fino sherry, harissa, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, mosselen, olijfolie, rode chilipeper, steurgarnaal, suiker, verse bladpeterselie en verse chorizo

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / tapas - mezze / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Chicharrones de Cádiz

Ingrediënten:
buikspek, citroen, citroensap, fijn zeezout, gemalen venkelzaad, knoflook, komijnzaad, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Spinazie-venkel-kruidenpastei

Ingrediënten:
biologisch ei, bloem, bosui, feta, olijfolie, prei, rode ui, scharrelei, sesamzaad, spinazie, venkelknol, venkelzaad, verse dille, verse munt en water

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch / hartige taart / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Erwtjes, little gem en zoete kruiden

Ingrediënten:
citroensap, doperwtjes, gemalen piment, griekse yoghurt, knoflook, little gem, melk, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, verse dille, verse dragon, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groentegerecht / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Geroosterde bietjes en groene mayonaise

Ingrediënten:
groene mayonaise, olijfolie, rodewijnazijn, suiker en zomerbieten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groentegerecht / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Voorgerecht / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tetilla met vijgen-walnotenjam

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, membrillo, tetilla kaas, verse zwarte vijgen en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / tapas - mezze / kaas
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tuinbonen met jamón

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, jamón, jamón ibérico, verse munt en verse tuinbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groentegerecht / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bloemkool, tomaat en komijn

Ingrediënten:
bloemkol, extra vergine olijfolie, kerstomaat, komijnzaad, moscatelazijn, rodewijnazijn, suiker, verse koriander en zoete wittewijnazijn

Soort:
salade / vegetarisch / groentegerecht / tapas - mezze
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Revuelto met garnalen en paddenstoelen

Ingrediënten:
biologisch ei, bosui, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, scharrelei, steurgarnaal, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
eiergerecht / tapas - mezze / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Revuelto met knoflookstengels en garnalen

Ingrediënten:
biologisch ei, extra vergine olijfolie, scharrelei, spinazie, steurgarnaal, verse bladpeterselie en verse knoflookstengel

Keuken:
Spaans
Soort:
eiergerecht / tapas - mezze / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Samantha Clark