Samantha Clark

We hebben één boek van Samantha Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samantha Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samantha Clark

Recepten van Samantha Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Pulpo gallego

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, laurierblad, octopus, pimentón dulce, pimentón picante, steenzout en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, moscatelazijn, suiker, tahin, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Sint-Jakobsschelpen, tomaatjes en chorizo

Ingrediënten:
chorizo, extra vergine olijfolie, kerstomaat, rode ui, rodewijnazijn, sint-jakobsschelp, suiker en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Amaretto-ijs met gezouten marcona-amandelen

Ingrediënten:
amaretto, kaneelstokje, marcona amandelen, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Salade van pink fir apple en feta

Ingrediënten:
aardappel, bosui, charlotte aardappel, feta, olijfolie extra vergine, oregano, pink fir apple, ratte-aardappel en verse munt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Schaaldierenbouillon

Ingrediënten:
citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Drinken / aperitief / cocktails uit Morito:

Negroni amontillado

Ingrediënten:
amontillado sherry, campari, ijsblokjes, lacuesta vermut rojo en sinaasappelschil

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Drinken / cocktails uit Morito:

Bloody old-fashioned

Ingrediënten:
angosturabitter, bloedsinaasappelsap, bourbon, ijsblokjes, oranjebitter en suikersiroop

Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Knapperige panceta, wilde paddenstoelen en fino

Ingrediënten:
brood, cantharel, eekhoorntjesbrood, fino sherry, jamón, knoflook, lardo, oesterzwam, olijfolie, pancetta ibérica, pancetta, speck, verse bladpeterselie en weidechampignon

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht uit Morito:

Broodjes met groene olijven en walnoten

Ingrediënten:
citroensap, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit, korianderzaad, suiker, verse bladpeterselie en walnoten

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Boquerón, kapperappel en piquillopeper

Ingrediënten:
bladpeterselie, boquerones, extra vergine olijfolie, kapperappel, piquillopeper en verse ansjovis in azijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Peppadews, labneh en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, geitenkwark, ingelegde peppadews, labneh, pijnboompitten, verse munt, roomkaas en za'atar

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Mechoui van lamskoteletjes

Ingrediënten:
citroen, knoflook, komijnzaad, lamskoteletjes, maldon zeezout, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, pimentón dulce, pimentón picante, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Avocado mojo

Ingrediënten:
avocado, citroensap, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie extra vergine, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Walnotenbaklava

Ingrediënten:
citroenschil, filodeegvellen, gedroogde rozenblaadjes, gemalen kruidnagel, gezouten boter, kaneel, kaneelstokje, kardemompeul, pistachenoten, rozenwater, sinaasappelschil, walnoten, water, wit broodkruim en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Courgette tortilla

Ingrediënten:
ei, citroenrasp, courgette, jamón, knoflook, olijfolie, scharrelei en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / vlees / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijnzaad, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsbout, lamsfilet, lamsvlees, laurierblad, olijfolie, pimentón, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Kiptajine met ingelegde citroen

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, gemalen korianderzaad, groene olijven zonder pit, ingelegde citroenschil, kaneel, knoflook, komijnzaad, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, scharrelkippenpoot, spaanse ui, verse koriander en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / tajine
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Empanadillas met mosselen en chorizo

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Samantha Clark