Samantha Clark

We hebben één boek van Samantha Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samantha Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samantha Clark

Recepten van Samantha Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Falafel

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, frituurolie, gedroogde kikkererwten, gedroogde tuinbonen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, prei, sesamzaad, verse bladpeterselie, verse dille, verse koriander en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten / frituren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde vis - pescaíto frito

Ingrediënten:
alioli, babyinktvis, bloem, citroen, fijn griesmeel van harde tarwe, bloem, mul, olijfolie, pijlinktvis, puntillitas, semola rimacinata, sumak, verse ansjovis, vis en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
frituren / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Scheermessen en salpicón

Ingrediënten:
chorizo, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, komkommer, mosselen, olijfolie, paprika, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, rodewijnazijn, scheermessen, suiker en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Morito:

Deeg voor empanadillas basisrecept

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie, polenta, volle melk, vulling naar keuze en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Duif en milde knoflookpuree

Ingrediënten:
boter, duivenborst, extra vergine olijfolie, jonge knoflook, lamsnier, verse bladpeterselie en volle melk

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Salmorejo

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, groene paprika, knoflook, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse munt en zoete tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Brandada van klipvis en tomaat (montadito)

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, ciabatta, extra vergine olijfolie, gerookte schelvis, kerstomaat, klipvis, knoflook, laurierblad, moritobroodje, suiker, verse bladpeterselie, volle melk en witte ui

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Pastirma

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gemalen fenegriekzaad, gemalen korianderzaad, pikant paprikapoeder, rundvlees, suiker, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

montadito kwarteleitje met jamón

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijn, jamón ibérico, knoflook, kwartelei, moritobroodje en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde kikkererwten, flespompoen en tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, flespompoen, frituurolie, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, kaneel, kikkererwten, nigellazaad, olijfolie, rode ui, tahin en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gemarineerde paddenstoelen - setas aliñadas

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, jamón ibérico, knoflook, oesterzwam, oregano, paddestoel, rode uien, rode wijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zeekat, kikkererwten en chiliolie

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fino sherry, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, pijlinktvis, rode chilipeper, rode ui, selderijstengel, tomaat, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, witte wijn, wortel en zeekat

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Ontbijt / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Morito:

Zelfgemaakte labneh

Ingrediënten:
griekse yoghurt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Mechoui van lamskoteletjes

Ingrediënten:
citroen, knoflook, komijnzaad, lamskoteletjes, maldon zeezout, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, pimentón dulce, pimentón picante, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Amaretto-ijs met gezouten marcona-amandelen

Ingrediënten:
amaretto, kaneelstokje, marcona amandelen, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zelfgemaakte pickles

Ingrediënten:
bloemkool, droge witte wijn, honing, knoflook, korianderzaad, laurierblad, moscatelazijn, olijfolie, rode biet, rode chilipeper, suiker, witte balsamicoazijn, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / inmaak
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Sperziebonen, tomaten en kaneelyoghurt

Ingrediënten:
baharat, bosui, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, piment, sperziebonen, suiker, verse koriander, water, witte wijn en zoete tomaat

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Klipvis, tuinbonen en munt

Ingrediënten:
bacalao, citroensap, citroenschil, klipvisfilet, olijfolie extra vergine, rucola, verse munt, verse tuinbonen en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Alle recepten van Samantha Clark