Variaties voor gevulde flensjestaart met saus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 196 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

La cuisson d'asperges - Asperges koken

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Asperges met sinaasappel - asparagi all'arancia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisbereiding asperges koken stomen

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Mortadella op geroosterde paprika met rijststokjes en asperges in Thaise dressing

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels