Indonesie
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 311 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Indonesie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Indonesie
Een greep uit de 311 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, daoen salam, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, sambal oelek, sambal trassi, sereh, sperziebonen, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, groene spaanse peper, knoflook, komkommer, limoensap, mager rundvlees, rosbief, tamarindevocht, tomaat, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vlees
Ingrediënten: rode spaanse peper, trassi en zeezout
Keuken: Indonesisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, groene spaanse peper, limoensap, rode spaanse peper en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, laospoeder, limoensap, olie, tahoe, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / soja
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, bloem, citroensap, ei, gedroogde kokos, klapper, komkommer, limoensap, makreel, prei, tomaat, ui, wijtingfilet, zeevisfilet, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, ei, gemalen chilipeper, goela djawa, kemirienoten, knoflook, laos, limoensap, margarine, sambal trassi, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, mager rundvlees, runderlappen, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: arachideolie, aubergine, chinese kool, citroensap, dunne kokosmelk, haricots verts, ijsbergsla, knoflook, limoensap, makreel, paksoi, pindakaas, sambal oelek, sperziebonen, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / groente / vis
Ingrediënten: arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: arachideolie, djahé, ei, gedroogde kokos, gemberwortelpoeder, ketoembar, klapper, knoflookpoeder, koenjit, koriander, kurkuma, mager lamsvlees, mager rundvlees, olie, peper, pinda, rijstebloem en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vlees / hartige hapjes
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, goela djawa, jumbogarnalen, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, peper, sambal trassi, sperziebonen, ui, verse garnalen, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal oelek, sambal trassi, serehpoeder, sesamolie, ui en verse garnalen
Keuken: Indonesisch
Soort: stomen / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, citroen, djahé, garnalen, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, noorse garnalen, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, bananenblad, citroensap, gemberwortel, kemirienoten, knoflook, limoensap, rode paprika, sambal oelek, tomaat, ui, verse haring, verse sardines en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kokosmeel, maïzena, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: arachideolie, ei, frituurolie, ketoembar, kippenlever, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, rijstebloem, tahoe en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: orgaanvlees / frituur / soja
Ingrediënten: ei, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, ei, goela djawa, maïzena, makreelfilet, noorse garnalen, peper, sambal trassi, sesamolie, steurgarnaal, verse garnalen, wijtingfilet, zeevisfilet, zeezout en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, citroensap, gemberwortel, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, sambal oelek, sambal trassi, ui, zeevisfilet, zeewolffilet, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vis
Toon alle 311 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar