Indonesie
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 311 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Indonesie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Indonesie
Een greep uit de 311 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroenblad, daoen djeroek poeroet, haricots verts, kokosnoot, komkommer, laos, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spinazie, spitskool, taugé en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stomen / vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, knoflookpoeder, limoensap, sambal oelek, spinazie, tomaat, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, garnalenpuree, petis, rode spaanse peper en zeezout
Keuken: Indonesisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroengras, citroenschil, daoen salam, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kemirienoten, knoflook, koenjit, komkommer, kurkuma, laos, sereh, ui, verse bladselderij en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, djahé, dunne kokosmelk, ei, gemberwortelpoeder, goela djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, limoensap, sambal oelek, ui, verse koriander, verse peterselie en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, daoen salam, groene spaanse peper, knoflook, laos, limoensap, noorse garnalen, petehbonen, sambal oelek, suiker, tarbotfilet, ui, verse garnalen, zeevisfilet en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, citroengras, citroensap, koenjit, kurkuma, laos, limoensap, makreel, sambal oelek, sereh, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, sambal oelek, sambal trassi, taugé en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: dunne kokosmelk, knoflook, koenjit, kurkuma, langkorrelige rijst, olie en sambal oelek
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, dunne kokosmelk, javaanse amandelen, kenarienoten, knoflook, mager lamsvlees, mais, olie, peper, rode spaanse peper, sambal oelek, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, vlees, witte kool en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, laospoeder, limoensap, olie, tahoe, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / soja
Ingrediënten: braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, kemirienoten, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, maïsolie, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: asempasta, aubergine, margarine, peper, water en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, kemirienoten, knoflook, mulfilet, rode poonfilet, ui, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Soort: vis
Ingrediënten: ananas uit blik, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gedroogde kokos, goela djawa, kerrie djawa, klapper, knoflook, sambal oelek, ui en witte kool
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, djahé, gembersiroop, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, kipfilet, knoflookpoeder, komkommer, krulpeterselie, limoensap, mager kippenvlees, olie, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij, verse koriander, winterwortel, wortel, zilverui en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bladselderij, bruine basterdsuiker, dunne kokosmelk, ei, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, knoflook, krulpeterselie, maïzena, noorse garnalen, peper, rijst, rode paprika, verse garnalen en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: braadkuiken, ei, gemberwortel, knoflook, mihoen, prei, rijstvermicelli, taugé, ui, verse bladselderij, voorjaarsui, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, djahé, dunne kokosmelk, gedroogde kokos, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kerrie, kerrie djawa, klapper, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, sambal oelek, tamme eend, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, goela djawa, ketjap benteng manis, komkommer, limoensap, pindakaas, sambal badjak, sinaasappel, sojabonenkaas, tahoe, taugé, tomaat, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 311 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar