Indonesie
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 311 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Indonesie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Indonesie
Een greep uit de 311 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: arachideolie, champignon, ei, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, pangsitvellen, peper, prei, sambal oelek, sjalot, ui, varkensgehakt, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch / Chinees
Soort: vlees / hartige hapjes / frituur
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, knoflook, koenjit, makreel, sambal oelek, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, djahé, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, kippenbouillon, knoflook, langkorrelige rijst, makreelfilet, peper, ui, wijtingfilet, zeevisfilet en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: ketan, kleefrijst, kortkorrelige rijst, rondkorrelige rijst en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, gedroogde kokos, kemirienoten, klapper, knoflook, laos, rode spaanse peper, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: banaan, citroensap, mango, meloen, poedersuiker en sinaasappel
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: salade / fruit
Ingrediënten: arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroengras, citroenschil, daoen salam, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kemirienoten, knoflook, koenjit, komkommer, kurkuma, laos, sereh, ui, verse bladselderij en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, braadkuiken, citroen, citroengras, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, ei, kemirienoten, kencur, kentjoer, knoflook, laos, mihoen, rijst, rijstvermicelli, serehstengel, taugé, ui, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, djahé, dunne kokosmelk, gedroogde kokos, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kerrie, kerrie djawa, klapper, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, sambal oelek, tamme eend, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, limoensap, ui, water en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: kroepoek en olie
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: avocado, banaan, citroensap, dikke kokosmelk, gemberbolletjes op siroop, limoensap en witte basterdsuiker
Keuken: Indonesisch
Soort: fruit
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, bloemkool, bouillon, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dunne kokosmelk, ebi, garnalen, goela djawa, haricots verts, jonge wortel, kemirienoten, knoflook, laos, peultjes, sambal oelek, sambal trassi, sperziebonen, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, jong konijn, ketjap benteng manis, limoensap, maïzena, sambal oelek, sinaasappel, tam konijn, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: arachideolie, ei, frituurolie, ketoembar, kippenlever, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, rijstebloem, tahoe en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: orgaanvlees / frituur / soja
Ingrediënten: arachideolie, garnalen, gekookte ham, loempiavellen, noorse garnalen, olie, prei, rode paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sjalot, taugé, ui, varkensvlees en verse bladselderij
Keuken: Indonesisch / Chinees / Maleisisch
Soort: vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, dikke kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, kerrie djawa, kippenborstfilets, knoflook, ramboetan, sjalot, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloemkool, djinten, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, groente, ketoembar, knoflook, kruidnagel, mie, nootmuskaat, runderpoulet, ui, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Indonesisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal oelek, sambal trassi, serehpoeder, sesamolie, ui en verse garnalen
Keuken: Indonesisch
Soort: stomen / schaal- en schelpdieren
Toon alle 311 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar