Indonesie
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 311 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Indonesie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Indonesie
Een greep uit de 311 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, garnalen, gedroogde basilicum, gedroogde kokos, klapper, limoensap, mais, sambal trassi, tomaat, ui, verse bascilium, verse bladselderij en voorjaarsui
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bladselderij, bloem, ei, eiwit, garnalen, hollandse garnaal, ketjap benteng asin, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, sliertsjalot, varkensgehakt, voorjaarsui, water, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch / Chinees
Soort: vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, limoensap, ui, water en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, djahé, gembersiroop, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, kipfilet, knoflookpoeder, komkommer, krulpeterselie, limoensap, mager kippenvlees, olie, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij, verse koriander, winterwortel, wortel, zilverui en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bladselderij, bouillon, groene kool, knoflook, laos, sambal oelek, sambal trassi, savooiekool, ui, witte kool en wortel
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: ketan, kleefrijst, kortkorrelige rijst, rondkorrelige rijst en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, rode paprika, sambal oelek, slablad, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, braadkuiken, citroen, citroengras, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, ei, kemirienoten, kencur, kentjoer, knoflook, laos, mihoen, rijst, rijstvermicelli, serehstengel, taugé, ui, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, barbecuesaus, chinese tomatensaus, citroensap, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, magere varkenslappen, rode spaanse peper, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, eiwit, maïzena, water en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: citroensap, gemberwortel, ketjap benteng manis en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, boter, doperwten, ei, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, margarine, nootmuskaat, olie, peper, prei, suiker, verse bladselderij, verse koriander, worteltjes en zout
Keuken: Indonesisch / Hollands
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, citroensap, dikke kokosmelk, kabeljauwfilet, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, limoensap, pindakaas, rode spaanse peper, verse koriander, verse peterselie, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zout, zoute indonesische sojasaus en gemalen zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Soort: vis
Ingrediënten: bouillon, djahé, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, tomatenketchup, water en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch / Indonesisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, bananenblad, bruine suiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreel, sambal oelek, verse haring, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: arachideolie, aubergine, chinese kool, citroensap, dunne kokosmelk, haricots verts, ijsbergsla, knoflook, limoensap, makreel, paksoi, pindakaas, sambal oelek, sperziebonen, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / groente / vis
Ingrediënten: arachideolie, citroen, djahé, garnalen, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, noorse garnalen, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, citroengras, citroensap, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, knoflook, koenjit, kurkuma, limoensap, makreel, rode spaanse peper, sereh, ui, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, dikke kokosmelk, goela djawa, kerrie djawa, kippenborstfilet, knoflook, papaya, sambal oelek, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: gevogelte
Toon alle 311 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar