Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Frikadellen van vis en garnalen - pergadel ikan dan oedang

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bieslook, broodkruim, citroen, ei, frituurolie, knoflook, noorse garnalen, paneermeel, prei, sambal oelek, sambal trassi, ui, verse garnalen, voorjaarsui, wijtingfilet, zeevisfilet, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken mosselen met kool - kerang goreng dan kol

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, citroen, gemberwortel, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, olie, sjalot, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Sambal van gebakken visjes - sambal goreng ikan

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroengras, citroensap, daoen salam, kleine visjes, knoflook, limoensap, sambal oelek, sambal trassi, sereh, ui, verse sardientjes en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde koolrolletjes uit Surabaya - ikan dan kol dari Surabaya

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, groene kool, kabeljauwfilet, kippenvlees, knoflook, laos, limoensap, rundvlees, sambal oelek, savooiekool, ui, witte kool, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente / vis
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Varkenskrabbetjes - spare ribs

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, olie, ui, varkenskrabbetjes, zoete sojasaus, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met rundvlees - sambal goreng daging sapie

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, mager rundvlees, runderlappen, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Visgerecht met eieren en kokos - otak otak pipih

Ingrediënten:
arachideolie, dikke kokosmelk, ei, garnalen, gedroogde kokos, kabeljauwfilet, ketoembar, klapper, knoflook, koriander, laos, slablad, suiker, tomaat, ui, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Maïskoekjes

Ingrediënten:
bladselderij, boter, ei, knoflook, kokosmelk, mais in blik, maïsolie, prei, rode peper, sjalot, tarwebloem, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paprika

Ingrediënten:
arachideolie, knoflookpoeder, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tempé in kokossaus - tempe tante Truus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, daoen salam, goela djawa, kemirienoten, knoflook, laospoeder, rode spaanse peper, sambal oelek, santen, serehpoeder, tempé, ui, verse bieslook en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in paprikasaus

Ingrediënten:
arachideolie, drumsticks, kippenbouillon, kippenbout, knoflookpoeder, olie, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, verse bieslook en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Aardappelen in kokossaus

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, kokosnootvruchtvlees, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, santen, ui, verse bieslook, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Maleisie:

Kokossaus/ kokossoep - sothi

Ingrediënten:
citroensap, dikke kokosmelk, garnalenpoeder, kerrie djawa, kippenbouillon, limoensap, milde kerrie, sambal oelek, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
soep/bouillon / warme sauzen / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / basisrecept uit Indonesie:

Sambal oelek

Ingrediënten:
rode spaanse peper en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

GEkruide ossestaart - ekor sapi

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, ossenstaart, pindakaas, sambal oelek, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje IV - pepesan ikan IV

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, citroensap, limoensap, makreelfilet, sambal badjak, wijtingfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gesmoorde aubergine plus variant - semoer tèrong

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen met ham

Ingrediënten:
champignon, droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, olie, peper, sambal oelek, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Mosselen met prei

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortelpoeder, kerrie, knoflook, maïzena, mosselen, prei, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Spinaziesalade - lalab bajam

Ingrediënten:
citroensap, knoflookpoeder, limoensap, sambal oelek, spinazie, tomaat, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Hans Belterman