Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Duivelse kip - ajam setan

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, lombok rawit, sambal oelek, spaanse peper, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gestoomde garnalen in pakjes - pepes oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal oelek, sambal trassi, serehpoeder, sesamolie, ui en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stomen / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met sperziebonen - sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, daoen salam, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, sambal oelek, sambal trassi, sereh, sperziebonen, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Chinese eieren - telor bèbèk belang

Ingrediënten:
eendenei, ketjap benteng asin, peper, theeblaadjes, verse peterselie, water en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gehaktballetjes met garnalen - almondigas II

Ingrediënten:
arachideolie, ebi, gedroogde garnalen, knoflook, krulpeterselie, lichte chinese sojasaus, lichte japanse sojasaus, maïzena, noorse garnalen, olie, peper, sjalot, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Basisrecept uit Filippijnen:

Loempiavellen extra recept

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ei, maïzena, olie, rijstebloem, water en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht uit Indonesie:

Bouillon met garnalenballetjes

Ingrediënten:
eiwit, kippenbouillon, maïzena, noorse garnalen, peper, rode paprika, rode spaanse peper, sambal trassi, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt met bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bahmi met groenten en kip - bahmi koewah

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, eiermie, groene paprika, ketjap benteng manis, kip, knoflook, noorse garnalen, oelek, olie, prei, rode paprika, rode spaanse peper, taugé, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gesmoorde aubergine plus variant - semoer tèrong

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met taugé, ui en sojasaus - toemis tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, sambal badjak, sambal trassi, tahoe, taugé, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip in groene saus - ajam boemboe idjoe

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroengras, citroenschil, daoen salam, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kemirienoten, knoflook, koenjit, komkommer, kurkuma, laos, sereh, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Bananencurry met kokos - pisang kerrie dengan klappa

Ingrediënten:
arachideolie, banaan, bruine basterdsuiker, dikke kokosmelk, gedroogde kokos, goela djawa, kerrie djawa, klapper, knoflook, sambal oelek, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
curry / fruit / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofd rundvlees met groenten - kari kari

Ingrediënten:
arachideolie, droogkokende rijst, haricots verts, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, ossenstaart, peper, pinda, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sperziebonen, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Maaltijdsoep met mie - hokkien mee

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde rode spaanse peper, kippenbouillon, lichte chinese sojasaus, lombok rawit, mie, mihoen, noorse garnalen, rijstvermicelli, spinazie, taugé, ui, varkensspek, varkensvlees, verse garnalen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Hans Belterman