Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in gekruide saus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, drumsticks, gemberwortelpoeder, goela djawa, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, maïzena, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Duivelse kip - ajam setan

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, lombok rawit, sambal oelek, spaanse peper, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Kip met kerriesaus 2 - goelai ajam 2

Ingrediënten:
braadkuiken, citroen, citroensap, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, geklaarde boter, ghee, kerrie djawa, kippenbouillon, knoflook, limoen, limoensap, margarine, milde kerrie, sambal oelek, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gekruide kip in kokossaus - ajam rendang

Ingrediënten:
dikke kokosmelk, drumsticks, dunne kokosmelk, gemberwortel, kippenbout, kippendelen, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, peper, sambal oelek, suiker, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje nummer 3 - pepesan ikan nummer 3

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, citroensap, gemberwortel, kemirienoten, knoflook, limoensap, rode paprika, sambal oelek, tomaat, ui, verse haring, verse sardines en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kokostaart - kwee kelapa

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kokosmeel, maïzena, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Groenten met pindasaus 1 - petjel 1

Ingrediënten:
arachideolie, blanke azijn, bruine basterdsuiker, goela djawa, groente, ketjap benteng manis, knoflook, laos, oelek, olie, pindakaas, spinazie, spitskool, taugé, ui, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Rempejek met gedroogde visjes / met ebi - rempejek teri of ebi

Ingrediënten:
arachideolie, ebi, gedroogde garnalen, gedroogde visjes, ikan teri, kemirienoten, knoflook, koenjit, kurkuma, maïzena, olie, rijstebloem, santen, serehpoeder en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
hartige hapjes / vegetarisch / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:

Drooggebakken rundvlees, extra gekruid - empal pedas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, daoen salam, djinten, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, limoen, olie, runderlappen, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken vis in kokossaus - ikan boemboe santen

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreelfilet, mulfilet, rode poonfilet, rode spaanse peper, sambal oelek, sambal trassi, ui, verse garnalen, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Mosselen met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, groene paprika, knoflook, lichte chinese sojasaus, maïzena, mosselen, rode paprika, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gevulde rijstrolletjes - lemper ketjil

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, dikke kokosmelk, djahé, djinten, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, ketan, ketoembar, kleefrijst, knoflook, koenjit, krulpeterselie, kurkuma, mager kippengehakt, maïzena, olie, tomaat, verse koriander, voorgeweekte stokvis, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / gevogelte / stomen
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kip met bamboe en rijst

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, chinese rijstwijn, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, knoflook, prei, sambal oelek, sherry, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Sojabonenkaas met taugé - taoekwa dan taugé

Ingrediënten:
arachideolie, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflook, sambal oelek, sojabonenkaas, sperziebonen, tahoe, taugé, tofu en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Geroosterde vis met groenten - ikan colo

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chinese kool, citroensap, dunne kokosmelk, haricots verts, ijsbergsla, knoflook, limoensap, makreel, paksoi, pindakaas, sambal oelek, sperziebonen, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill / groente / vis
Alle recepten van Hans Belterman