Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Driemaal anders uit de wok

Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1

Een boek van Hans Belterman

We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

hoofdredactie Hans Belterman

culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok

culinaire fotografie Ed Suister


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Driemaal anders uit de wok

Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Chinese kool met gehakt en eieren

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bouillon, chinese kool, ei, knoflook, maïzena, peper, rundergehakt, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes in sojasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ui, knoflook, olie, sambal oelek, verse peterselie, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Maleisisch / Filipijns
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kipfilets met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, ananasvocht uit blik, arachideolie, ketjap benteng manis, kipfilet, kippenborstfilet, knoflookpoeder, maïzena, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paprika

Ingrediënten:
arachideolie, knoflookpoeder, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen en tuinkruiden

Ingrediënten:
champignon, chinese champignons, knoflook, maïzena, olie, peper, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, kip en mie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, chinese eiermie, kippenvlees, knoflook, peper, sambal oelek, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met gehakt

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, half-om-halfgehakt, ketjap benteng manis, knoflook, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, prei, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ketjap benteng manis, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, sjalot, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Champignons met gehakt

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, champignon, maïzena, rundergehakt, sojasaus, tomaat, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / paddenstoelen
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt met bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager kippenvlees, peper, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / etherische olie
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, champignons, roerei en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gekruide paprikasoep

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, ketjap benteng manis, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met uien

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, gemberwortel, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry, ui, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Toon alle 69 recepten in dit boek