Driemaal anders uit de wok
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Driemaal anders uit de wok
Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, drumsticks, gemberwortel, goela djawa, groene paprika, kippenbout, knoflook, maïzena, olie, sambal oelek, sherry, ui en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, ei, geklaarde boter, ghee, peper, tomaat, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch / Europees
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap benteng manis, ui, knoflook, kokos, olie, pinda, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, droge sherry, ei, hollandse garnaal, lichte chinese sojasaus, peper, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ui, knoflook, olie, sambal oelek, verse peterselie, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch / Indonesisch / Maleisisch / Filipijns
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, bloem, kerrie, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, komkommer, sambal oelek, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, groene paprika, knoflook, lichte chinese sojasaus, maïzena, mosselen, rode paprika, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bouillon, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, rode paprika, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, groene paprika, kippenborstfilet, knoflook, lichte chinese sojasaus, peper, rijst, rode paprika, ui, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, bloem, ei, olie, peper, sambal oelek, ui, verse bieslook, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, knoflook, komkommer, magere varkenslappen, maïzena, olie, peper, sambal oelek, ui, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, ei, gekookte ham, ketjap benteng asin, peper, prei, taugé en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: arachideolie, doperwten, lichte chinese sojasaus, mager rundvlees, maïzena, peper, prei, runderbouillon, vijfkruidenpoeder en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, olie, paprikapoeder edelsusz, peper, sambal trassi, sperziebonen, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, verse garnalen en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, foelie, laurierblad, mager kippenvlees, olie, peper, prei, rijst, sambal oelek, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, knoflook, kokos, olie, sambal oelek, sperziebonen, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, droge sherry, droge witte wijn, ketjap benteng manis, kippenbouillon, komkommer, olie, peper, tomaat, ui, verse garnalen, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 69 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar