Driemaal anders uit de wok
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Driemaal anders uit de wok
Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, paprikapoeder, peper, tomatenpuree, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, chinese eiermie, kippenvlees, knoflook, peper, sambal oelek, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte / groente
Ingrediënten: arachideolie, bloem, kerrie, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, komkommer, sambal oelek, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: bouillon, chinese kool, chinese tomatensaus, knoflook, krab, lichte chinese sojasaus, olie, peper, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, olie, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, champignon, maïzena, rundergehakt, sojasaus, tomaat, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: arachideolie, knoflookpoeder, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, honing, ketjap benteng manis, ui, limoensap, olie, sambal oelek, zilverui en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch / Indonesisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, ketjap benteng asin, klapper, knoflook, kokos, olie, peper, sambal oelek, ui, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, champignon, knoflook, magere lamslappen, ui, verse peterselie, voorjaarsui, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, champignon, ei, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, groene paprika, knoflook, lichte chinese sojasaus, maïzena, mosselen, rode paprika, ui, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, ei, geklaarde boter, ghee, peper, tomaat, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch / Europees
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, droge sherry, droge witte wijn, ketjap benteng manis, kippenbouillon, komkommer, olie, peper, tomaat, ui, verse garnalen, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, kerrie, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, prei, uienpoeder en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, champignon, ei, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, nootmuskaat, peper, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ui, knoflook, olie, sambal oelek, verse peterselie, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch / Indonesisch / Maleisisch / Filipijns
Soort: vegetarisch
Toon alle 69 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar