Terug naar Driemaal anders uit de wok.

Driemaal anders uit de wok recepten

Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1

Hans Belterman

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Mosselen met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, groene paprika, knoflook, lichte chinese sojasaus, maïzena, mosselen, rode paprika, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Komkommer met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, droge witte wijn, ketjap benteng manis, kippenbouillon, komkommer, olie, peper, tomaat, ui, verse garnalen, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met noten

Ingrediënten:
arachideolie, dunne kokosmelk, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager varkensvlees, ui, walnoten, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kip met paprika's en rijst

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, kippenborstfilet, knoflook, lichte chinese sojasaus, peper, rijst, rode paprika, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ketjap benteng manis, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, sjalot, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Komkommer in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, olie, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kip met garnalen en rijst

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortelpoeder, kerrie, kippenborstfilet, knoflook, peper, prei, rijst, ui, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in gembersaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, drumsticks, gemberwortel, goela djawa, groene paprika, kippenbout, knoflook, maïzena, olie, sambal oelek, sherry, ui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Ham met voorjaarsuitjes

Ingrediënten:
droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Sperziebonen met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, olie, paprikapoeder edelsusz, sambal oelek, sliertsjalot, sperziebonen, stengelui, tomaat, ui, voorjaarsui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Ontbijt / brunch / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Roerei met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, droge sherry, ei, hollandse garnaal, lichte chinese sojasaus, peper, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Chinese kool met gehakt en eieren

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bouillon, chinese kool, ei, knoflook, maïzena, peper, rundergehakt, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt met bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met uien

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, gemberwortel, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry, ui, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij met ham en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese eiermie, chinese tomatensaus, gekookte ham, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen, krab en ei

Ingrediënten:
boter, champignon, chinese tomatensaus, ei, krab, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, suiker, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paprika

Ingrediënten:
arachideolie, knoflookpoeder, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in paprikasaus

Ingrediënten:
arachideolie, drumsticks, kippenbouillon, kippenbout, knoflookpoeder, olie, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, verse bieslook en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paprika met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager kippenvlees, peper, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / etherische olie
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, paprikapoeder, peper, tomatenpuree, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Ham met taugé

Ingrediënten:
bouillon, gekookte ham, ketjap benteng manis, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, taugé, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met peultjes

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, peultjes, sherry, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met prei

Ingrediënten:
arachideolie, foelie, laurierblad, mager kippenvlees, olie, peper, prei, rijst, sambal oelek, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, knoflook, magere lamslappen, ui, verse peterselie, voorjaarsui, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met gember

Ingrediënten:
ananas uit blik, arachideolie, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, mager kippenvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, suiker, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Champignons met gehakt

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, champignon, maïzena, rundergehakt, sojasaus, tomaat, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / paddenstoelen
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, ketjap benteng asin, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, peper, prei, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kip met bamboe en rijst

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, chinese rijstwijn, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, knoflook, prei, sambal oelek, sherry, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kipfilets met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, ananasvocht uit blik, arachideolie, ketjap benteng manis, kipfilet, kippenborstfilet, knoflookpoeder, maïzena, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Aardappelen in kokossaus

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, kokosnootvruchtvlees, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, santen, ui, verse bieslook, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in gekruide saus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, drumsticks, gemberwortelpoeder, goela djawa, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, maïzena, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, champignons, roerei en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met prei

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gehakt met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paprika in gehaktsaus

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, olie, prei, rode paprika, rundergehakt, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen en tuinkruiden

Ingrediënten:
champignon, chinese champignons, knoflook, maïzena, olie, peper, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Roerei met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, ei, geklaarde boter, ghee, peper, tomaat, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch / Europees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes met pinda's en kokos

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap benteng manis, ui, knoflook, kokos, olie, pinda, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gekruide aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, ketjap benteng asin, klapper, knoflook, kokos, olie, peper, sambal oelek, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Mosselen met prei

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortelpoeder, kerrie, knoflook, maïzena, mosselen, prei, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Sperziebonen met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, olie, paprikapoeder edelsusz, peper, sambal trassi, sperziebonen, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, verse garnalen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met paprika's

Ingrediënten:
bouillon, chinese tomatensaus, droge sherry, gele paprika, groene paprika, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, maïzena, olie, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met prei

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, kerrie, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, prei, uienpoeder en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Ham met paprika

Ingrediënten:
bouillon, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, rode paprika, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, kip en mie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, chinese eiermie, kippenvlees, knoflook, peper, sambal oelek, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes met gember en honing

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, honing, ketjap benteng manis, ui, limoensap, olie, sambal oelek, zilverui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gehakt met tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ei, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager varkensgehakt, sambal oelek, suiker, tomatensap, ui, uienpoeder, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met uitjes en honing

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortel, honing, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, rode paprika, sjalotje, uitjes, zilveruitjes en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes in sojasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ui, knoflook, olie, sambal oelek, verse peterselie, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Maleisisch / Filipijns
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kipfilets met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, kippenbouillon, maïzena, rode paprika, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met champignons en doperwtjes

Ingrediënten:
bouillon, champignon, doperwtjes, droge sherry, kalfslapjes, kalfsschnitzel, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, sjalot, ui, verse bieslook, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen met ham

Ingrediënten:
champignon, droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, olie, peper, sambal oelek, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met gehakt

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, half-om-halfgehakt, ketjap benteng manis, knoflook, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, prei, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gekruide paprikasoep

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, ketjap benteng manis, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon