De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, peper, rood pepertje, verse ansjovis, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, knoflook, melk, olijfolie, rozemarijn, salieblaadjes en varkenslende
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Ingrediënten: bloemige aardappel, extra vierge-olijfolie, verse rozemarijn en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, frituurolie, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, risotto, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / gevogelte / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, gorgonzola, grove polenta, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, taleggio, tomaten uit blik, verse rozemarijn, verse tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boter, citroen, kalfslever, olijfolie, ui en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: cannellinibonen, gedroogde bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, tonijn uit blik, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: peulvruchten / vis
Ingrediënten: amandelextract, blanke amandelen, bloem, eiwit, poedersuiker en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge olijfolie, kippenleverpaté en pugliese
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: asperge, bel paese, bloem, boter, droge marsala, kalfsoester, mortadella, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, droge rode wijn, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, tijm en ui
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, balsamicoazijn, courgette, extra vierge-olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, romatomaat, suiker en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, eierdooier, mozzarella, pecorino romano, prosciutto, ricotta, slagroom, suiker, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: knoflook, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, verse basilicum, vleestomaat en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte wijn, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, prei, risottorijst, schelvisfilet, verse dille, vialone nano-rijst, visbouillon, vleestomaat, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge-olijfolie, knoflook, landbrood, peper, pugliese, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / frituur
Ingrediënten: eierdooier, slagroom, suiker en zoete marsala
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bleekselderij, bruine basterdsuiker, droge witte vermout, kippenbout, kippenpoot, knoflook, laurierblad, olijfolie, pancetta, tomaten uit blik, ui, oregano, verse rozemarijn, witte champignons en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059