De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, rozemarijn en ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte vermout, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rundermerg, saffraandraadjes, ui, vialone nano-rijst en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto
Ingrediënten: gedroogde spaanse peper, groene linzen, italiaanse worstjes, jeneverbes, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / peulvruchten / worst
Ingrediënten: ansjovis in blik, citroen, extra vierge-olijfolie, kappertje, knoflook, peper, verse basilicum, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: hartige hapjes / broodbeleg / vegetarisch
Ingrediënten: bladgelatine, slagroom, suiker, vanille-extract en vers rood fruit
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, eierdooier, melk, slagroom en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: ijs
Ingrediënten: biefstuk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, olijfolie, peper, slagroom, tabasco en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: chilivlokken, droge rode wijn, gedroogde borlottibonen, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, ei, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, verse basilicum, verse peterselie, witbroodkruim en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, baarsfilet, bloem, citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, frituurolie, garnalen, gedroogde pepervlokken, kabeljauwfilet, knoflook, lengfilet, octopus, olijfolie, pijlinktvisjes, sint-jakobsschelp, verse peterselie, verse sardines, witvisfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: ciabatta, gele paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, tomaat, verse basilicum en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, peper, rood pepertje, verse ansjovis, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, gamba, knoflook, langoustine, peper, pipis, scampi, sint-jakobsschelp, venusschelp, verse basilicum, verse rozemarijn, vongole en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ditalini, doperwten, gedroogde borlottibonen, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kool, pancetta, parmezaanse kaas, pesto, reuzel, snijbonen, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse salieblaadjes en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloem, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata di pomodoro, peper, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge-olijfolie, pugliese en tapenade
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: biefstuk, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, mozzarella, pruimtomaat en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059