De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilivlokken, citroen, citroenrasp, droge witte wijn, knoflook, linguine, mosselen, olijfolie, spaghetti, tomaten uit blik en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: asperge, balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, kalfspoot, pancetta en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: barolo, gedroogde paddestoelen, gerookt ontbijtspek, knoflook, olijfolie, pancetta, porcini, prosciutto, rode wijn, runderlende, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge olijfolie, knoflook, landbrood, olijfolie, peper, pugliese, verse tijm, wilde paddestoelen en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, rozemarijn en ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Ingrediënten: ansjovis, broodkruim, citroensap, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, tomaat, verse basilicum, zout en zwaardvissteak
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge-olijfolie, pugliese en tapenade
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloem, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata di pomodoro, peper, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Ingrediënten: boter, citroen, kalfslever, olijfolie, ui en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: babyvenkels, boter, champignons, ei, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: biefstuk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, olijfolie, peper, slagroom, tabasco en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte vermout, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rundermerg, saffraandraadjes, ui, vialone nano-rijst en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto
Ingrediënten: bloem, gist, maïsmeel, olijfolie, suiker, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, knoflook, kwartel, olijfolie, rode spaanse peper, verse peterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: artisjok, citroensap, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, ei, eierdooier, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, ricotta, rode ui en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059