De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, ligurische olijven, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, pizzabodem, spinazie, tomatensaus, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, citroen, citroenrasp, droge witte wijn, knoflook, linguine, mosselen, olijfolie, spaghetti, tomaten uit blik en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, gamba, knoflook, langoustine, peper, pipis, scampi, sint-jakobsschelp, venusschelp, verse basilicum, verse rozemarijn, vongole en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, citroensap, knoflook, kwartel, olijfolie, rode spaanse peper, verse peterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / frituur
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge-olijfolie, pugliese en tapenade
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: cannellinibonen, gedroogde bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, tonijn uit blik, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: peulvruchten / vis
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, ciabatta, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, sint-jakobsschelp, tomaten uit blik, ui, venkelknol, verse peterselie, visbouillon, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovisfilet, baarsfilet, bloem, citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, frituurolie, garnalen, gedroogde pepervlokken, kabeljauwfilet, knoflook, lengfilet, octopus, olijfolie, pijlinktvisjes, sint-jakobsschelp, verse peterselie, verse sardines, witvisfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aardappel, boter, knoflook, peper, pompoen, rozemarijn, slagroom, tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, glucose, suiker en watermeloen
Keuken: Italiaans
Soort: granita
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, frituurolie, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, risotto, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / gevogelte / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: boter, diepvriesspinazie, jonge spinazie, kippenbouillon, koksroom, lasagnevellen, ricotta en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, broodkruim, citroensap, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, tomaat, verse basilicum, zout en zwaardvissteak
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: ciabatta, gele paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, tomaat, verse basilicum en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: eierdooier, slagroom, suiker en zoete marsala
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: biefstuk, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, laurierblaadje, melk en nootmuskaat
Keuken: Italiaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde spaanse peper, groene linzen, italiaanse worstjes, jeneverbes, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / peulvruchten / worst
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge olijfolie, knoflook, landbrood, olijfolie, peper, pugliese, verse tijm, wilde paddestoelen en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059