De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: barolo, gedroogde paddestoelen, gerookt ontbijtspek, knoflook, olijfolie, pancetta, porcini, prosciutto, rode wijn, runderlende, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: aubergine, bloem, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata di pomodoro, peper, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Ingrediënten: broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rode wijn, rundergehakt, tomaat, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, venkelzaad, verse basilicum, verse peterselie en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, mozzarella, pruimtomaat en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boter, ei, eierdooier, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, ricotta, rode ui en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, glucose, suiker en watermeloen
Keuken: Italiaans
Soort: granita
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte wijn, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, prei, risottorijst, schelvisfilet, verse dille, vialone nano-rijst, visbouillon, vleestomaat, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten: asperge, balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, boter, knoflook, peper, pompoen, rozemarijn, slagroom, tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, laurierblaadje, melk en nootmuskaat
Keuken: Italiaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, citroen, ei, kalfskotelet, olie en parmezaanse kaas
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aubergine, balsamicoazijn, courgette, extra vierge-olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, romatomaat, suiker en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, ei, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, peper, tuinbonen, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, peper, radicchio en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, cavolo nero, ciabatta, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pugliese, rode wijn, savooiekool, tomaten uit blik, ui, water en winterwortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / peulvruchten
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge olijfolie, kippenleverpaté en pugliese
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: babyvenkels, boter, champignons, ei, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: bladgelatine, slagroom, suiker, vanille-extract en vers rood fruit
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059