De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: barolo, gedroogde paddestoelen, gerookt ontbijtspek, knoflook, olijfolie, pancetta, porcini, prosciutto, rode wijn, runderlende, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: aardappel, boter, knoflook, peper, pompoen, rozemarijn, slagroom, tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, gele paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, tomaat, verse basilicum en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pizzadeeg en rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, cavolo nero, ciabatta, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pugliese, rode wijn, savooiekool, tomaten uit blik, ui, water en winterwortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / peulvruchten
Ingrediënten: droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koksroom, olijfolie, varkenslende, venkelknol, verse rozemarijn en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Ingrediënten: bloemige aardappel, extra vierge-olijfolie, verse rozemarijn en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokhart, champignon, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pizzabodem, prosciutto, tomatensaus, verse basilicum en vleestomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge-olijfolie en pugliese
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge rode wijn, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, tijm en ui
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bruine basterdsuiker, droge witte vermout, kippenbout, kippenpoot, knoflook, laurierblad, olijfolie, pancetta, tomaten uit blik, ui, oregano, verse rozemarijn, witte champignons en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, gedroogde porcini, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paddestoelen, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse peterselie en vialone nano-rijst
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, diepvriesspinazie, jonge spinazie, kippenbouillon, koksroom, lasagnevellen, ricotta en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, peper, rood pepertje, verse ansjovis, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: cayennepeper, ei, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, verse basilicum, verse peterselie, witbroodkruim en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, kalfspoot, pancetta en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, piment, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, ciabatta, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, pugliese, rode paprika, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: cacaopoeder, cake, cognac, hazelnoot, marasquin, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, sukade en witte amandelen
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / zuivel
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059