C.L. Jones

We hebben 2 boeken van C.L. Jones waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C.L. Jones? Registreren is gratis!

Boeken van C.L. Jones

Recepten van C.L. Jones

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Tagliatelle met ragù

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenlever, melk, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Selderiesalade

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, lichte olijfolie, peper, selderijknol, verse peterselie, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Bucatini all'amatriciana

Ingrediënten:
bucatini, gedroogd cayennepepertje, guanciale, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, ui en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte flambée

Ingrediënten:
bloem, brooddeeg, cottage cheese, gist, kwark, olijfolie, peper, roomkaas, spekreepjes, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / varkensvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Kaneelbavarois

Ingrediënten:
bladgelatine, eierdooier, gelatinepoeder, gemalen kaneel, kaneel, melk, slagroom, suiker en vanille-extract

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
bloemige aardappel, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Omelet met tuinkruiden

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, olie, peper, room, sjalot, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Franse uiensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, runderbouillon, stokbrood, tijm, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon / barbecue/grill
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Gemarineerde verse ansjovis

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, peper, rood pepertje, verse ansjovis, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Stoofschotel van linzen en worstjes

Ingrediënten:
gedroogde spaanse peper, groene linzen, italiaanse worstjes, jeneverbes, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / worst
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Carpaccio

Ingrediënten:
biefstuk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, olijfolie, peper, slagroom, tabasco en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / rundvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Kip cacciatore

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine basterdsuiker, droge witte vermout, kippenbout, kippenpoot, knoflook, laurierblad, olijfolie, pancetta, tomaten uit blik, ui, oregano, verse rozemarijn, witte champignons en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Pithiviers

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne suiker, gemalen amandelen, poedersuiker en sinaasappelrasp

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Alle recepten van C.L. Jones