C.L. Jones

We hebben 2 boeken van C.L. Jones waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C.L. Jones? Registreren is gratis!

Boeken van C.L. Jones

Recepten van C.L. Jones

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gesmoorde rodekool

Ingrediënten:
geklaarde boter, gemalen kruidnagel, knoflook, moesappel, peper, rodekool, rode wijn, rode-wijnazijn, salieblaadjes, ui, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Ontbijt / brunch uit De complete keuken van Frankrijk:

Brioche

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne suiker, gist, melk, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Tuiles

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, eiwit, fijne suiker en gemalen amandelen

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Saltimbocca

Ingrediënten:
boter, droge marsala, droge witte wijn, kalfsoester, olijfolie, prosciutto en verse salieblaadjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Italie:

Cannoli

Ingrediënten:
bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Pappa al pomodoro

Ingrediënten:
ciabatta, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Millefeuille met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bladerdeeg, bloem, boter, crème pâtissière, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groentetimbaaltjes

Ingrediënten:
eierdooier, nootmuskaat, peper, rode paprika, room, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Panzanella

Ingrediënten:
ciabatta, gele paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, tomaat, verse basilicum en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:

Oesters mornay

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, laurierblad, melk, nootmuskaat, oester, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groenteterrine met kruidensaus

Ingrediënten:
bladgelatine, crème fraîche, gelatinepoeder, groene asperge, kerstomaat, minicourgette, peper, snijbiet, sperziebonen, spinazie, verse basilicum, verse kervel, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente / paté/terrine
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Knoflookgarnalen

Ingrediënten:
boter, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, rode pepertjes, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Pollo alla diavola

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, citroen, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, sjalot, spaanse pepertjes, verse peterselie en verse salieblaadjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Salade lyonnaise

Ingrediënten:
ei, frisee, grove mosterd, knoflook, lente-ui, olie, olijfolie, paardebloemblaadjes, rode-wijnazijn, spek, veldsla en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
salade / varkensvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Tiramisu

Ingrediënten:
cognac, ei, lange vingers, mascarpone, pure chocolade, sterke koffie, suiker en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding
Alle recepten van C.L. Jones