Qing zheng yu - Gestoomde vis op de wijze van Guangzhou

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 89 in Smaak van china .

Keuken:
Chinees
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oosterse carpaccio met bosui en gember

Serveersuggestie Oosterse carpaccio met bosui en gember

<rs. Xu's garnalrn met longjimg thee

Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Szechuan-olie

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Passievruchtensalsa

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag