We hebben 101 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Smaak van china , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Smaak van china
Een greep uit de 101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bijg, eiernoedels, kippenbouillon, lente-ui, tarwenoedels, wontonvellen en wontonvuling 2
Keuken: Chinees
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, gember, kip, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, suiker, zeezout en zout
Keuken: Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, gedroogde spaanse peper, knoflook, maïsmeel, suiker, water en zout
Keuken: Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: droge sherry, lichte sojasaus, garnaal, rijstwijn, sesamolie, vet varkensgehakt, zout en zwarte peper
Keuken: Chinees
Ingrediënten: arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, forel, gember, karper, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, meerval, rijstwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstazijn
Keuken: Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, knoflook, komkommer, suiker, witte rijstazijn en zout
Keuken: Chinees
Soort: vegan
Ingrediënten: arachideolie, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, rijstmie, rijstnoedels, sopropo, suiker, varkensgehakt en zout
Keuken: Chinees
Soort: noedels
Ingrediënten: arachideolie, bakpoeder, bier, chinese aubergine, ei, maïsmeel, ongebleekte witte bloem, vulling voor aubergines en water
Keuken: Chinees
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: chinese zwarte rijstazijn, droge sherry, honing, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, suiker en zout
Keuken: Chinees
Soort: marinade
Ingrediënten: arachideolie, droge sherry, gemberwortel, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, sojabonenspruiten, taugé en trassi
Keuken: Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: arachideolie, cayennepeper, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, varkenskrabbetjes, vijfkruidenpoeder en zout
Keuken: Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: arachideolie, chinese kool, kippenbouillon, knoflook, maïsmeel, water, witte peper en zout
Keuken: Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: arachideolie, chili-bonensaus, donkere sojasaus, gele bonensaus, gember, knoflook, sesamolie, suiker en verse tofu
Keuken: Chinees
Soort: soja
Ingrediënten: arachideolie, cayennepeper, chilibonensaus, chinese noedels, donkere sojasaus, droge sherry, gember, ingelegde groente uit sichuan, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, suiker en varkensgehakt
Keuken: Chinees
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: donkere sojasaus, glasmie, komkommer, lichte sojasaus, sesamolie, suiker en witte rijstazijn
Keuken: Chinees
Soort: vegan / noedels
Ingrediënten: kippenbouillon, lente-ui, wontonvellen en wontonvulling 3
Keuken: Chinees
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: droge sherry, gedroogde wolkenoren, lente-ui, lichte sojasaus, garnaal, rijstwijn, suiker, vet varkensgehakt, zout en zwarte peper
Keuken: Chinees
Ingrediënten: dipkruiden bij eend, dipsaus voor eend, donkere sojasaus, eend, honing, lente-ui, peper, water, witte rijstazijn en zout
Keuken: Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, cayennepeper, chilivlokken, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene spaanse peper, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, paprika, rijstwijn, rode spaanse peper, roze peperkorrels, sesamolie, sperziebonen, suiker, witte rijstazijn en zout
Keuken: Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: arachideolie, broccolisteel, chilibonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene ui, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, stengelsla, suiker, water, wolkenoren en zout
Keuken: Chinees
Soort: groente
Toon alle 101 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789065905895
ISBN10
9065905898