Pesce sott'olio per il sabato - Koud visgerecht in olijfolie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 341 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeebrasem in knolselderijmelknog invullen

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Samak tarator - Koud visgerecht met pijnboompittensaus

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gegrilde vis met komijn - samak al kamoun

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Zeebaars of andere hele vis uit de oven met artisjokken

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken