Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Prik à la bordelaise
- Ingrediënten:
- bayonneham, bloem, boter, bouquet garni, cognac, knoflook, olijfolie, prei, prik, rode bordeauxwijn en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Prik wordt beschouwd als vis.
Alternatieve naam: lamprei.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met prik in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient prik:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-07:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-07:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit delicious. magazine - 2015-13:
Recept uit delicious. magazine - 2014-12:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / basisrecept / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-01:
Recept uit delicious. magazine - 2010-02: