P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Thailand, een culinaire reis

authentieke recepten uit de regionale keukens

Een boek van P. Poladitmontri en J. Lew

We hebben 221 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Thailand, een culinaire reis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

verrukkelijke recepten.
wel drukfout in mijn uitgave. krab met prei en knoflook staat er letterlijk 2 x in op blz 104 en 106

- ongeveer 6 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Thailand, een culinaire reis

Een greep uit de 221 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gemengde kerrieschotel - gaeng hoh

Ingrediënten:
bamboescheuten, cellofaanmie, geelwortel, gele bonensaus, ingelegde amsoi, kerriepoeder, kip, knoflook, kratiem, ma-khue puang, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, sperziebonen, strochampignon, tao jeow, thaise aubergine, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, varkensvlees en woon sen

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Geroosterde inktvis - pla muk yang

Ingrediënten:
bai pak chee, inktvis, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, nam taan peep, palmsuiker, sojasaus, thaise vissaus, ui en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Garnalenkoekjes - taud man goong

Ingrediënten:
ei, frituurolie, garnalen, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, thaise rode kerriepasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Picknick / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai-kip

Ingrediënten:
frituurolie, kip, knoflook, kratiem, nam pla, thaise vissaus, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Garnalentoast - kanom pang naa goong

Ingrediënten:
bai pak chee, eierdooier, frituurolie, garnalen, knoflook, kratiem, maïzena, varkensgehakt, verse koriander, witbrood en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / tussengerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met zoete kerriesaus - kanom jeen nam prik

Ingrediënten:
bananenbloem, bergamotvruchten, garnalen, gedroogde thaise chilipeper, knoflook, kokosmelk, kratiem, lente-ui, limoensap, ma-grood, moeraskool, mungbonen, nam pla, nam prik gaeng ped, prik khee noo haeng, rode kerriepasta, spinazie, suiker, tarwemie, thaise vissaus en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / feestdagen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Geroosterde varkenshals - kaw moo yang

Ingrediënten:
bai pak chee, groene chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, raak pak chee, sjalot, sojasaus, suiker, thaise vissaus, varkensnek, verse koriander, verse korianderwortel en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken Thaise mie - pad thai

Ingrediënten:
bananenbloem, ei, gedroogde garnaal, gedroogde ongezouten koolraap, knoflook, kratiem, limoen, ma-kaam piag, nam pla, olie, paprikapoeder, pinda, rijstmie, sen lek, suiker, tamarindesap, taugé, thaise vissaus, tofu en verse bieslook

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Picknick / bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Papaja salade - som tam esan

Ingrediënten:
ansjovissaus, groene papaja, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, limoensap, ma-kaam piag, prik khee noo, sperziebonen, tamarindesap, tomaat en zout

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krokant gebakken eiersalade - yam kai dow

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, ei, groene paprika, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, olie, prik khee noo, rode kool, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, verse koriander en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
salade / ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise chefs salade - yam yai

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, ei, knoflook, komkommer, kratiem, limoensap, prik chee fa daeng, rode thaise chilipeper, sla, suiker, tomaat, verse koriander, verse munt en witte ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde eend - pet palo

Ingrediënten:
champignon-sojasaus, eend, knoflook, kratiem, maggi, raak pak chee, suiker, verse korianderwortel, water, witte peper, zoete ketjap en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte / stomen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie in vis-kerriesaus - kanom jeen nam yaa

Ingrediënten:
bai horapa, basilicum, citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, gedroogde chilipeper, ingelegde amsoi, jonge gember, kha, knoflook, kokosmelk, krachai, kratiem, moeraskool, nam pla, prik chee fa haeng, sjalot, sperziebonen, spinazie, ta krai, taugé, thaise vissaus, tonijn uit blik, vis en water

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mungbonen in bananenblad - kanom tien

Ingrediënten:
bananenblad, gedroogde mungbonen, kleefrijstebloem, knoflook, korianderwortel, kratiem, nam taan peep, olie, palmsuiker, raak pak chee, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
peulvruchten / stomen / vegetarisch
Toon alle 221 recepten in dit boek