Thailand, een culinaire reis
authentieke recepten uit de regionale keukens
We hebben 221 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Thailand, een culinaire reis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
verrukkelijke recepten.
wel drukfout in mijn uitgave. krab met prei en knoflook staat er letterlijk 2 x in op blz 104 en 106
- meer dan 6 jaar geleden door anita van h geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Thailand, een culinaire reis
Een greep uit de 221 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, mosselen, nam pla, prik khee noo, raak pak chee, suiker, thaise vissaus, verse korianderwortel en verse munt
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: citroengras, galangapoeder, gapi, garnalenpasta, gedroogd citroengras, groene chilipeper, groene thaise chilipeper, kha, kha pon, knoflook, komijn, koriandersteeltjes, kratiem, paarse ui, prik chee fa, prik khee noo, raak pak chee, sjalot, ta krai, ta krai haeng, verse galanga en verse korianderwortel
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bai ma-grood, bergamotblad, chinese sla, citroengras, limoensap, nam pla, nam prik pow, pinda, sla, suiker, ta krai, thaise vissaus, varkenszwoerd, verse munt, water en zwarte chilipasta
Keuken: Thais
Soort: salade / vlees
Ingrediënten: daun pandan-essence, fijne tafelsuiker, groene kleurstof, jasmijnwater, kokosrasp, kokosroom, rijstebloem, rode kleurstof, sesamzaad, tapiocabloem en zout
Keuken: Thais
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, jonge tamarinde, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, olie, suiker en thaise vissaus
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten: garnalen, gele bonensaus, kokosmelk, nam pla, olie, rijstmie, sen lek, sjalot, suiker, tao jeow, taugé, thaise vissaus, tofu, tomaat, varkensvlees en verse bieslook
Keuken: Thais
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: garnalen, knoflook, komkommer, kratiem, nam pla, olie, raak pak chee, suiker, thaise vissaus, tomaat, verse korianderwortel, witte peper en zout
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloemkool, broccoli, champignon, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, peultjes, rode paprika, suiker, taugé, thaise vissaus, tofu, ui, witte peper en wortel
Keuken: Thais
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: makreel, water en zout
Keuken: Thais
Soort: vis
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, gapi, garnalen, garnalenpasta, groene thaise chilipeper, knoflook, kokossuiker, kousenband, kratiem, limoensap, nam pla, olie, prik khee noo, sa-taw, thaise vissaus, varkensgehakt en zuidelijke bonen thais
Keuken: Thais
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bai pak chee, bloemkool, broccoli, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, peultjes, sjalot, suiker, thaise vissaus, tomaat, varkensgehakt, verse koriander, vers limoensap en wortel
Keuken: Thais
Soort: vlees
Ingrediënten: bai pak chee, bleekselderij, galangapoeder, kha pon, knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, rijst, rode poon, thaise vissaus, verse koriander, water en witte peper
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / rijst
Ingrediënten: kokosmelk, kokossuiker, pompoen en suiker
Keuken: Thais
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: ei, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, groene mango, knoflook, kratiem, limoen, nam pla, olie, rijst, sjalot en thaise vissaus
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: bai ga prow, bamboescheuten, groene thaise chilipeper, kipfilet, kokosmelk, kokosroom, nam pla, nam prik gaeng keow wan, olie, prik chee fa, prik chee fa daeng, rode thaise chilipeper, suiker, thaise groene kerriepasta, thaise pikante basilicum en thaise vissaus
Keuken: Thais
Soort: curry / gevogelte
Ingrediënten: kleefrijst, kokosmelk, suiker en zout
Keuken: Thais
Soort: rijst
Ingrediënten: gapi, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, kratiem, ma-kaam piag, moeraskool, nam pla, prik chee fa haeng, rode poon, sjalot, spinazie, suiker, tamarindesap, thaise vissaus, water en zout
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: frituurolie, varkenszwoerd, water en zout
Keuken: Thais
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: citroengras, galanga, gezouten ansjovis, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, ma-kaam piag, nam pla, prik khee noo, sjalot, ta krai, tamarindesap, thaise vissaus, verse ansjovis en water
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten: ei, knoflook, kratiem, nam pla, olie, suiker, thaise vissaus, varkenslapjes en winterpompoen
Keuken: Thais
Soort: vlees
Toon alle 221 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789070485856
ISBN10
9070485850