P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Thailand, een culinaire reis

authentieke recepten uit de regionale keukens

Een boek van P. Poladitmontri en J. Lew

We hebben 221 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Thailand, een culinaire reis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

verrukkelijke recepten.
wel drukfout in mijn uitgave. krab met prei en knoflook staat er letterlijk 2 x in op blz 104 en 106

- ongeveer een maand geleden door geplaatst .

Recepten uit Thailand, een culinaire reis

Een greep uit de 221 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krokante omeletten - kanom bueng yuan

Ingrediënten:
bai pak chee, dubbelkoolzure soda, ei, garnalen, geelwortel, gezouten gedroogde koolraap, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, kratiem, olie, pinda, rijstebloem, taugé, tofu, verse koriander, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
eiergerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Garnalenkoekjes - taud man goong

Ingrediënten:
ei, frituurolie, garnalen, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, thaise rode kerriepasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
frituren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde loempia's - po pia sod

Ingrediënten:
chinese sla, chinese worst, komkommer, loempiavellen, nam jim satay, pindasaus, spinazie, stevige sla, taugé en tofu

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / stomen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Makreel met garnalenpastasaus - nam prik pla too

Ingrediënten:
frituurolie, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalenpasta, gele chilipeper, groene thaise chilipeper, knoflook, kousenband, kratiem, limoensap, ma-khue puang, makreel, nam pla, nam taan peep, palmsuiker, prik chee fa daeng, prik khee noo, rode chilipeper, thaise aubergine, thaise vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
frituren / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Brede rijstmie met roomsaus - guay teow raad naa

Ingrediënten:
brede rijstmie, broccoli, ei, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, maïzena, nam pla, olie, peultjes, rode paprika, sen yai, sesamolie, stropaddestoelen, suiker, thaise vissaus, varkenshaas, water, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunchgerecht / tussengerecht / buffet uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met zoete kerriesaus - kanom jeen nam prik

Ingrediënten:
bananenbloem, bergamotvruchten, garnalen, gedroogde thaise chilipeper, knoflook, kokosmelk, kratiem, lente-ui, limoensap, ma-grood, moeraskool, mungbonen, nam pla, nam prik gaeng ped, prik khee noo haeng, rode kerriepasta, spinazie, suiker, tarwemie, thaise vissaus en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / Feestdagen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensvlees met rijst - khao moo daeng

Ingrediënten:
bai pak chee, braadvocht, bruine basterdsuiker, chilipeper in azijn, jasmijnrijst, khao suay, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, maïzena, olie, pinda, prik dong, rode kleurstof, sojasaus, varkensvlees, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / marinades
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Hoofdgerecht / snack of tussendoortje / picknick uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai-kip

Ingrediënten:
frituurolie, kip, knoflook, kratiem, nam pla, thaise vissaus, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte / frituren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / voorgerecht / snack of tussendoortje uit Thailand, een culinaire reis:

Loempia´s - po pia taud

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, frituurolie, knoflook, kratiem, loempiavellen, maggi, nam pla, olie, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / frituren
Toon alle 221 recepten in dit boek