P. Poladitmontri

We hebben één boek van P. Poladitmontri waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Poladitmontri? Registreren is gratis!

Boeken van P. Poladitmontri

Recepten van P. Poladitmontri

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chilisaus met groenten - nam prik noom

Ingrediënten:
bai pak chee, gedroogde ansjovis, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, prik chee fa, sjalot, thaise vissaus, tomaat en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
saus/dressing/jus / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Vierkante omeletten - kai yad sai

Ingrediënten:
bai pak chee, ei, garnalen, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, peultjes, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, varkensvlees, verse koriander, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde eend - pet palo

Ingrediënten:
champignon-sojasaus, eend, knoflook, kratiem, maggi, raak pak chee, suiker, verse korianderwortel, water, witte peper, zoete ketjap en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte / stomen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gemengde kerrieschotel - gaeng hoh

Ingrediënten:
bamboescheuten, cellofaanmie, geelwortel, gele bonensaus, ingelegde amsoi, kerriepoeder, kip, knoflook, kratiem, ma-khue puang, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, sperziebonen, strochampignon, tao jeow, thaise aubergine, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, varkensvlees en woon sen

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoete lever - tap waan

Ingrediënten:
citroengras, gemalen chilipeper, groente, kleefrijst, limoensap, nam pla, prik khee noo pon, runderlever, sjalot, ta krai, thaise vissaus en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pittige ansjovis dipsaus - nam prik jaew

Ingrediënten:
citroengras, galanga, gezouten ansjovis, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, ma-kaam piag, nam pla, prik khee noo, sjalot, ta krai, tamarindesap, thaise vissaus, verse ansjovis en water

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gemengde vissoep - poh taek

Ingrediënten:
bergamotblad, citroengras, clams, galanga, groene chilipeper, kha, krabben, limoensap, mosselen, nam pla, oesterzwammen, pijlinktvis, prik chee fa, prik khee noo, rauwe ongepelde garnalen, ta krai, thaise chilipeper, thaise vissaus, water en witte visfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Lichtgele kerrie - gaeng lueng

Ingrediënten:
bamboescheuten, gapi, garnalenpasta, geelwortel, groene thaise chilipeper, knoflook, kokossuiker, kratiem, limoensap, ma-kaam piag, makreel, nam pla, prik khee noo, sjalot, sperziebonen, tamarindesap, thaise vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mungbonen in bananenblad - kanom tien

Ingrediënten:
bananenblad, gedroogde mungbonen, kleefrijstebloem, knoflook, korianderwortel, kratiem, nam taan peep, olie, palmsuiker, raak pak chee, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
peulvruchten / stomen / vegetarisch
Alle recepten van P. Poladitmontri