P. Poladitmontri

We hebben één boek van P. Poladitmontri waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Poladitmontri? Registreren is gratis!

Boeken van P. Poladitmontri

Recepten van P. Poladitmontri

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoete schelpen - krong kraeng grob

Ingrediënten:
bai pak chee, bloem, ei, frituurolie, knoflook, korianderwortel, kratiem, nam pla, nam taan peep, natriumbicarbonaat, olie, palmsuiker, raak pak chee, suiker, thaise vissaus, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Palingkerrie - pad ped pla lai

Ingrediënten:
bai ma-grood, bergamotblad, laos, krachai, maïsolie, nam pla, nam prik gaeng ped, paling, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en verse basilicum

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikante kip met basilicum - gai pad bai ga-prow

Ingrediënten:
bai ga prow, groene thaise chilipeper, ingelegde groene peperkorrels, kippengehakt, knoflook, kratiem, nam pla, olie, prik chee fa, prik chee fa daeng, rode chilipeper, sjalot, suiker, thaise pikante basilicum en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde vis op boerenwijze - pae-sa banrai

Ingrediënten:
bai horapa, basilicum, citroengras, galanga, gedroogde thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, rijstwijn, rode poon, roodbaars, ta krai, thaise vissaus, ui, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai saté - moo yang

Ingrediënten:
gemalen korianderzaad, knoflook, kokosmelk, korianderwortel, kratiem, nam pla, pak chee pon, raak pak chee, sojasaus, suiker, thaise vissaus, varkenshaas en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikant-zure garnalensoep - tom yam goong

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, galanga, gepelde rauwe garnalen, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, nam prik pow, prik khee noo, sjalot, strochampignon, ta krai, thaise vissaus, verse koriander, water en zwarte chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Rundvleessaté - nuea satay

Ingrediënten:
bai pak chee, geel kerriepoeder, kokosmelk, nam pla, olie, runderlende, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoete lever - tap waan

Ingrediënten:
citroengras, gemalen chilipeper, groente, kleefrijst, limoensap, nam pla, prik khee noo pon, runderlever, sjalot, ta krai, thaise vissaus en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kruidige groentesoep - gaeng liang

Ingrediënten:
bai manglak, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gele pompoen, griekse-basilicumblaadjes, nam pla, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse garnalen en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / tussengerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met zoete kerriesaus - kanom jeen nam prik

Ingrediënten:
bananenbloem, bergamotvruchten, garnalen, gedroogde thaise chilipeper, knoflook, kokosmelk, kratiem, lente-ui, limoensap, ma-grood, moeraskool, mungbonen, nam pla, nam prik gaeng ped, prik khee noo haeng, rode kerriepasta, spinazie, suiker, tarwemie, thaise vissaus en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / feestdagen
Alle recepten van P. Poladitmontri