P. Poladitmontri

We hebben één boek van P. Poladitmontri waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Poladitmontri? Registreren is gratis!

Boeken van P. Poladitmontri

Recepten van P. Poladitmontri

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai saté - moo yang

Ingrediënten:
gemalen korianderzaad, knoflook, kokosmelk, korianderwortel, kratiem, nam pla, pak chee pon, raak pak chee, sojasaus, suiker, thaise vissaus, varkenshaas en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gemengde kerrieschotel - gaeng hoh

Ingrediënten:
bamboescheuten, cellofaanmie, geelwortel, gele bonensaus, ingelegde amsoi, kerriepoeder, kip, knoflook, kratiem, ma-khue puang, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, sperziebonen, strochampignon, tao jeow, thaise aubergine, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, varkensvlees en woon sen

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensvlees met rijst - khao moo daeng

Ingrediënten:
bai pak chee, braadvocht, bruine basterdsuiker, ingemaakte chilipeper, jasmijnrijst, khao suay, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, maïzena, olie, pinda, prik dong, rode kleurstof, sojasaus, varkensvlees, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Oerwoudkerrie met meerval - gaeng paa pla dook

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, bergamotblad, citroengras, gapi, garnalenpasta, gedroogde chilipeper, laos, knoflook, krachai, kratiem, ma-khue puang, meerval, nam pla, olie, peperkorrels uit blik, prik chee fa, prik chee fa haeng, sjalot, ta krai, thaise aubergine, thaise groene chilipeper, thaise vissaus, verse basilicum, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tamarindesoep - gaeng om pla chon

Ingrediënten:
gapi, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, kratiem, ma-kaam piag, moeraskool, nam pla, prik chee fa haeng, rode poon, sjalot, spinazie, suiker, tamarindesap, thaise vissaus, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rundvlees met kouseband - pad ped nuea

Ingrediënten:
groene paprika, groene thaise chilipeper, knoflook, kousenband, kratiem, mager rundergehakt, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, prik khee noo, rode paprika, sperziebonen, suiker, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Massaman kerriepasta - nam prik gaeng massaman

Ingrediënten:
citroengras, galanga, gedroogde chilipepers, gemalen kaneel, kha, knoflook, komijn, korianderpoeder, kratiem, olie, pak chee pon, prik chee fa haeng, bergamotschil, sjalot, steranijspoeder, ta krai en ui

Keuken:
Thais
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoete lever - tap waan

Ingrediënten:
citroengras, gemalen chilipeper, groente, kleefrijst, limoensap, nam pla, prik khee noo pon, runderlever, sjalot, ta krai, thaise vissaus en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
orgaanvlees
Alle recepten van P. Poladitmontri