Groene kerrie met kip en Thaise aubergine - gaeng keow wan gai
Een recept van P. Poladitmontri en J. Lew.
Je vindt dit recept op pagina 124 in Thailand, een culinaire reis .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / curry / gevogelte
Ingrediënten
- bai horapa
- bai ma-grood
- bamboescheuten
- bergamotblad
- citroengras
- galanga
- gapi
- garnalenpasta
- groene thaise chilipeper
- kha
- kipfilet
- knoflook
- kokosmelk
- kokosroom
- komijnpoeder
- kratiem
- ma-khue puang
- nam pla
- piew ma-grood
- prik chee fa daeng
- prik khee noo
- raak pak chee
- rode chilipeper
- bergamotschil
- sjalot
- suiker
- ta krai
- thaise aubergine
- thaise vissaus
- verse basilicum
- verse korianderwortel
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.