Garnalenpuree

Garnalenpuree wordt beschouwd als garnaal.

Alternatieve naam: garnalenpasta.

Zoek naar garnalenpuree in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met garnalenpuree in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste garnalenpuree recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient garnalenpuree:

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Crème de crustacés

Ingrediënten:
bechamelsaus, bouillon, garnalenpasta, gepelde grote garnalen, kreeftpasta en room

Soort:
soep/bouillon / rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kipcrumble

Ingrediënten:
chilipoeder, garnalenpasta, kippendijen, plantaardige olie en zwarte knoflook

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Roedjaksaus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, garnalenpasta, lente-ui, limoensap, palmsuiker, tamarindewater, thaise pepers en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kip met kokosmelk en koriander

Ingrediënten:
champignons, citroenblaadjes, citroengras, citroensap, galanga, garnalenpasta, gevogeltebouillon, kipfilet, kokosmelk, koriander en nam pla

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pompoensoep uit het noorden

Ingrediënten:
bananenbloem, basilicum, garnalen, garnalenpasta, groene peperkorrels uit pot, groentebouillon, muskuspompoen, sjalot, sperziebonen en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kruidige groentesoep - gaeng liang

Ingrediënten:
bai manglak, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gele pompoen, griekse-basilicumblaadjes, nam pla, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse garnalen en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Rode currypasta

Ingrediënten:
citroengras, djeroek lemonschil, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, thaise rode ui en water

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Laksa Broth

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, citroengras, galangal, garnalenpasta, kemirinoot, kokosmelk, kurkuma, limoensap, ui, blanke visfond en vissaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Bumbu Bali - Balinese Kruidenpasta

Ingrediënten:
garnalenpasta, geelwortel, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rode chilipeper en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Rote Currypaste - Rode currypasta

Ingrediënten:
banaansjalot, citroengras, djeroek poeroet, galanga, garnalenpasta, gedroogde rode chilipepers, knoflook, korianderstelen, korianderwortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Thais / Noord-west-Europees
Soort:
curry / inmaak
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht / basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Helse dipsaus - nam prik na-rok

Ingrediënten:
frituurolie, gapi, garnalenpasta, gedroogde groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, nam pla, nam taan peep, palmsuiker, prik khee noo haeng, sjalot, thaise vissaus en zoetwatervisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pindasaus voor gado-gado

Ingrediënten:
citroenblaadjes, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, kokosmelk, kokosolie, ongezoute pindas, sambal ulek, sjalot, tamarinde, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Groene Thaise currypasta

Ingrediënten:
citroenblaadjes, garnalenpasta, gember, groene pepers, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, sereh, sjalot en thaise vissaus

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Currypasta

Ingrediënten:
garnalenpasta, groene chilipepers, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoenschil, sereh en ui

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
condiment
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Basisrecept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Red Curry Paste / Rode currypasta

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, komijnzaad, korianderstengel, korianderzaad, sjalot, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Grüne Currypaste - Groene currypasta

Ingrediënten:
banaansjalot, citroengras, djeroek poeroet, galanga, garnalenpasta, groene thaise chilipeper, karwijzaad, knoflook, korianderstelen, korianderwortel, korianderzaad, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Thais / Noord-west-Europees
Soort:
curry / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Rote Currypaste 2 - Rode currypasta 2

Ingrediënten:
banaansjalot, citroengras, djeroek poeroet, galanga, garnalenpasta, gedroogde rode chilipepers, knoflook, komijnzaad, korianderkorrel, korianderstelen, korianderwortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Thais / Noord-west-Europees
Soort:
curry / inmaak