We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cayennepeper, ei, geklaarde boter, gember, jonge prei, kastanjes, kipfilet, knoflook, nam pla, pindaolie, tomaat, vissaus, wontonvel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: citroengras, galanga, rode chilipeper, sjalot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: fijne eiernoedels, gedroogde garnaal, gember, geroosterde pindas, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, nam pla, pindaolie, sjalot, spaanse peper, thaise vissaus, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: knoflook, pinda's, plantaardige olie en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: citroengras, galanga, knoflook, rode chilipeper, rode paprika en sjalot
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bonitovlokken en kelp
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: garnalenschalen, schol, selderijstengel, ui, vis, visafsnijdsel en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: chili-olie, citroensap, eiwit, gele pompoen, gembersap, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laksapasta, lichte sojasaus, limoensap, pistachenootjes, udonnoedels, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, dashi, lichte sojasaus, limoensap, mirin, thaise pepers, tofu en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: runderlappen, rundernaborst en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: ei, japans boekweitmeel en patentbloem
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ei, geklaarde boter, koriander, lichte sojasaus, mortadella, munt, nuoc mam cham, raketsla, rijstpapierrondjes, sla, vietnamese munt, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: citroen, fijn zeezout, glasnoedels, limoen, mango, papaja, rode chilipeper, sla, thaise dressing, zalmfilet, zeebaars en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborstfilet, gember, groene-koolbladeren, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, pinda-olie, rijstvermicelli, steranijs, thaise pepers, zeegroente en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: chilipoeder, chinese rijstwijn, droge sherry, eiernoedels, gemberwortel, knoflook, koriander, lente-ui, pindaolie, scampi, sjalot, sojasaus, suiker, szechuanpeper, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenblaadjes, citroengras, citroensap, eendenborstfilet, kippenbouillon, koriander, lente-ui, nam pla, noedels, pindaolie, sjalot, thaise pepers en thaise vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: bruine rijstazijn, donkere sojasaus, eiernoedels, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippenpoten, lente-ui, lichte sojasaus, patentbloem, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, rode-wijnazijn, sobanoedels, suiker, udonnoedels, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, citroen, ei, japanse bruine-rijstazijn, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olijfolie, ronde wontonvellen, rucola, scampi, sesamolie, sjalot, waterkastanje, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: fijne eiernoedels, plantaardige olie, rijstvermicelli en somen
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873