We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, limoensap, sjalot, sojasaus, suiker en thaise pepers
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, galanga, knoflook, rode chilipeper, rode paprika en sjalot
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: asperges, citroensap, geklaarde boter, groene peperkorrels, knoflook, lamskotelet, peterselie, sobanoedels, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bouillon, bulgaarse yoghurt, koriander, lente-ui, maïzena, peultjes, pindaolie, rijststokjes, rode currypasta, shii-take, sjalot, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborstfilet, gember, groene-koolbladeren, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, pinda-olie, rijstvermicelli, steranijs, thaise pepers, zeegroente en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: bietjes-ansjovisdipsaus, ei, gember, glasvermicelli, knoflook, lente-ui, mager gehakt, munt, nuoc mam, pijlinktvis, plantaardige olie, rijststokjes, rode chilipeper en shii-take
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: ei, japans boekweitmeel en patentbloem
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chinese tofoe, eiernoedels, kippenborst, kippenbouillon, kokosmelk, laksapasta, lente-ui, rijststokjes, rijstvermicelli, scampi, sjalot, taugé, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: dashi, donkere sojasaus, gedroogde bonitovlokken, gedroogde garnalen, mirin en suiker
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vis
Ingrediënten: sint-jakobsschelp, kokosmelk, koriander, kwarteleitjes, laksapasta, udonnoedels, visbouillon, winterwortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: garnalenschalen, schol, selderijstengel, ui, vis, visafsnijdsel en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: appels, bruine basterdsuiker, coxen, glasnoedels, granny smith, knoflook, koriander, limoensap, nam pla, palmsuiker, rode chilipeper, roedjaksaus, scampi, thaise vissaus, yam en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, chilipoeder, citroen, gember, kemerinoten, kip, knoflook, koenjit, lente-ui, noedels, olijfolie, pindaolie, sjalot, taugé en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, citroengras, citroensap, eendenborsten, galanga, gember, kaneelpoeder, kardemomzaadjes, karwijzaad, knoflook, koenjit, korianderzaadjes, kruidnagel, noedels, nootmuskaat, pindaolie, sjalot, tamarindewater en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: knoflook, pinda's, plantaardige olie en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: chilivlokken, chinese tofoe, citroenblaadjes, citroengras, groentebouillon, jonge selderiestengels, kokosmelk, koriander, lente-ui, pindaolie, pompoen, rijststokjes, rode currypasta, sjalot en thaise vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bonitovlokken en kelp
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde sobanoedels, hoisinsaus, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus en pekingeend
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: asperge, bleekselderij, ei, gember, lente-ui, lichte sojasaus, peper, rode peper, selderieblad, tomaat, varkensvlees, wit krabvlees, wontonvel en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine suiker, chilipeper, citroengras, citroensap, koriander, kreeft, lente-ui, limoensap, mizuna, pindaolie, rijststokjes, rucola, sla, sobanoedels, spinazie, vissaus, waterkers en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873