Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Noedels

nieuwe stijl

Een boek van Sri Owen en G. Filgate

We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Noedels, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels.

Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.

Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek.

Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen

Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Noedels

Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Salade van koude somen met avocadodip en gevulde kiprolletjes

Ingrediënten:
avocadodip, ei, geklaarde boter, gember, kastanjechampignons, kipfilet, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, pastinaak, peper, peterselie, raketsla, somen, suiker, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pasta voor laksa

Ingrediënten:
galanga, garnalenpasta, gember, kemirinoten, knoflook, korianderzaadjes, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tamarindewater, witte amandelen en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Vietnamese rijstpapierrolletjes met kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, ei, extra vierge-olijfolie, honingham, koriander, limoensap, munt, raketsla, rijstpapier, rijstvermicelli, scampi, sla, suiker, witte-wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pikante avocadodip

Ingrediënten:
avocado, bruine suiker, knoflook, limoensap, thaise pepers en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Tofoedressing

Ingrediënten:
bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, dashi, lichte sojasaus, limoensap, mirin, thaise pepers, tofoe en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Rode bieten dipsaus

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bruine suiker, chili, gember, japanse bruine-rijstazijn, jonge rode bietjes, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, vissaus, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Sojasaus met chilipepers

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, sjalot, sojasaus, suiker en thaise pepers

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Aspergepunten in heldere bouillon met krabwontons

Ingrediënten:
asperge, bleekselderij, ei, gember, lente-ui, lichte sojasaus, peper, rode peper, selderieblad, tomaat, varkensvlees, wit krabvlees, wontonvel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Noedels met kippenvleugeltjes

Ingrediënten:
citroensap, donkere sojasaus, gedroogde eiernoedels, gemberwortel, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pinda-olie, suiker, tomatenketchup, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Warme salade van eend, sperziebonen en geroosterde paprika met rijststokjes

Ingrediënten:
ansjovis, bacon, chilipoeder, citroensap, eendenborstfilet, gember, knoflook, lichte sojasaus, olijfolie, paprika, peterselie, rijststokjes, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat, witte-wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vlees / wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Avocado-tofoe-tempoera in misosoep met soba

Ingrediënten:
avocado, chinese tofoe, eidooier, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, misobouillon, patentbloem, plantaardige olie, sake, sobanoedels, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Gesmoorde eend op zeewier en rijstnoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborstfilet, gember, groene-koolbladeren, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, pinda-olie, rijstvermicelli, steranijs, thaise pepers, zeegroente en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Krokant gefrituurde noedels

Ingrediënten:
fijne eiernoedels, plantaardige olie, rijstvermicelli en somen

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch uit Noedels:

Noedelsoep met ribkarbonade en citroengras

Ingrediënten:
bladsla, chilisaus, citroengras, garnalenpasta, komkommer, koriander, lente-ui, nuoc mam, plantaardige olie, ribkarbonades, rijststokjes, rundernaborst, sjalot, tomatenpuree, vissaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sam Leongs noedels uit Shanghai

Ingrediënten:
bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, selderijknolletje, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Fijne eiernoedels met roer-tofoe

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofoe, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Nathan Fongs salade met garnalenwontons

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, ei, japanse bruine-rijstazijn, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olijfolie, ronde wontonvellen, rucola, scampi, sesamolie, sjalot, waterkastanje, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Lamskoteletjes met aspergenoedels

Ingrediënten:
asperges, citroensap, geklaarde boter, groene peperkorrels, knoflook, lamskotelet, peterselie, sobanoedels, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Toon alle 87 recepten in dit boek