We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 2 jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bieslook, bladpeterselie, citroensap, fijne eiernoedels, geklaarde boter, honing, knoflook, kwartels, lente-ui, lichte sojasaus en olijfolie
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: char-siu, chilipeper, komkommer, noedels en sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: citroensap, limoensap, sjalot, sojasaus, suiker en thaise pepers
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis in olie, bruine suiker, chili, gember, japanse bruine-rijstazijn, jonge rode bietjes, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, vissaus, witte-wijnazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroengras, galanga, knoflook, rode chilipeper, rode paprika en sjalot
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: avocadodip, ei, geklaarde boter, gember, kastanjechampignons, kipfilet, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, pastinaak, peper, peterselie, raketsla, somen, suiker, waterkers, wortel en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: aubergine, chilipoeder, geklaarde boter, groentebouillon, jonge spinazie, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, olijfolie extra vierge, peterselie, poedersuiker, rijstpapier, sjalot, tomaat, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gember, gerst, knoflook, rijst, sjalot en sojabonenmiso
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, galanga, rode chilipeper, sjalot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, blanke azijn, komkommer, lente-ui en thaise pepers
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, chilipoeder, citroen, gember, kemerinoten, kip, knoflook, koenjit, lente-ui, noedels, olijfolie, pindaolie, sjalot, taugé en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: bladpeterselie, cayennepeper, dille, knoflook, olijfolie, oregano, suiker, tomaten, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroengras, galanga, garnalenpasta, groene chilipeper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, limoensap, pindaolie, plantaardige olie, sjalot en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, champignons petits, chilipuree, citroensap, fijne suiker, gerookte zalm, glasnoedels, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, peper, scampi, sjalot, witlof en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: gedroogde ansjovis, maïsolie en pindaolie
Keuken: Aziatisch
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: citroen, fijn zeezout, glasnoedels, limoen, mango, papaja, rode chilipeper, sla, thaise dressing, zalmfilet, zeebaars en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bamboescheuten, champignon, chilipoeder, diepvriesloempiavellen, eiwit, gember, glasvermicelli, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, plantaardige olie, shii-take, witte kool, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: fijne eiernoedels, gedroogde garnaal, gember, geroosterde pindas, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, nam pla, pindaolie, sjalot, spaanse peper, thaise vissaus, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: chilipoeder, droge sherry, gember, glasnoedels, kippenbouillon, koriander, kwartelei, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, peultjes, sake, scampi, sjalot, wontonvellen, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873