Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
G. Filgate
We hebben 24 boeken van G. Filgate waarvan 3 boeken mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van G. Filgate? Registreren is gratis!
Boeken van G. Filgate
Recepten van G. Filgate
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Recept uit De Marokkaanse keuken:
zoete couscous
- Ingrediënten:
- amandelen, gekonfijte vruchten, kaneel, pistachenoten en poedersuiker
- Keuken:
- Marokkaans / Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
kiptajine met ingelegde citroen
- Ingrediënten:
- citroensap, gemberpoeder, groene olijven, ingelegde citroen, kaneelstokje, kip, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte / tajine
Avondmaal uit Noedels:
Birmaanse vissoep met rijststokjes
- Ingrediënten:
- bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Recept uit Noedels:
Pikante avocadodip
- Ingrediënten:
- avocado, bruine suiker, knoflook, limoensap, thaise pepers en zeezout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Recept uit Noedels:
Pikante Thaise dressing
- Ingrediënten:
- bruine basterdsuiker, citroengras, koriander, lente-ui, limoensap, palmsuiker, thaise pepers en vissaus
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Laksa met een heet vispotje
- Ingrediënten:
- basilicum, kokkels, kokosmelk, koriander, krabvlees, laksapasta, limoensap, munt, rijstvermicelli, scampi, tarbotfilet, thaise groentebouillon, thaise pepers, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Recept uit De Marokkaanse keuken:
zwaardvis met pijn boompitten en rozijnen
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, citroen, droge witte wijn, marjoraan, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, sinaasappel, tonijnsteak, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwaardvis
- Keuken:
- Spaans / Marokkaans
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Recept uit De Marokkaanse keuken:
marsepeinsnoepjes
- Ingrediënten:
- gemalen amandelen, suiker, vanillestokje en water
- Keuken:
- Spaans / Marokkaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Gekarameliseerde sjalotten en aubergines in rijstpapier op spinazie en tomaten
- Ingrediënten:
- aubergine, chilipoeder, geklaarde boter, groentebouillon, jonge spinazie, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, olijfolie extra vierge, peterselie, poedersuiker, rijstpapier, sjalot, tomaat, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- vegetarisch
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
khadija´s kipcouscous
- Ingrediënten:
- aardappel, courgette, kikkererwten, kip, olijfolie, pompoen, saffraan, snelkookcouscous, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, winterwortel, witte kool en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / gevogelte
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
sardienballetjes
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pruimtomaat, sardines, suiker, zeezout en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
gestoomde kip met boter en saffraan
- Ingrediënten:
- citroen, kip, komijnzaad, boter, saffraandraadjes en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte / stomen
Basisrecept uit De Marokkaanse keuken:
bereiding van briouats
- Ingrediënten:
- arachideolie, filodeeg en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- frituur
Bijgerecht uit Noedels:
Krokant gebakken sjalotten of uien
- Ingrediënten:
- pindaolie, plantaardige olie, sjalot en ui
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- vegetarisch
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Wortelgewassen met eiernoedels
- Ingrediënten:
- biet, cayennepeper, chilipeper, eiernoedels, griekse yoghurt, maïsmeel, olijfolie, pastinaak, peterselie, rode ui, selderie, suiker, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Laksa lemak
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, chinese tofoe, eiernoedels, kippenborst, kippenbouillon, kokosmelk, laksapasta, lente-ui, rijststokjes, rijstvermicelli, scampi, sjalot, taugé, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
salade met gekookte tomaten en paprika´s
- Ingrediënten:
- cayennepeper, gemalen komijn, groene paprika, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tomaat, zeezout en zwarte olijven
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Jacobsschelpen met witlof en appels op soba- of eiernoedels met peterselie
- Ingrediënten:
- appel, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, coxen, eiernoedels, geklaarde boter, granny smith, sint-jakobsschelp, lichte sojasaus, mirin, nootmuskaat, olijfolie, sobanoedels, witlof, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Noedels met kippenvleugeltjes
- Ingrediënten:
- citroensap, donkere sojasaus, gedroogde eiernoedels, gemberwortel, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pinda-olie, suiker, tomatenketchup, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- pasta/noodles / gevogelte