G. Filgate

We hebben 24 boeken van G. Filgate waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van G. Filgate? Registreren is gratis!

Boeken van G. Filgate

Kijk voor meer boeken.

Recepten van G. Filgate

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pikante Thaise dressing

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroengras, koriander, lente-ui, limoensap, palmsuiker, thaise pepers en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rijstvulling voor briouats

Ingrediënten:
amandelen, boter, kokosbloesempoedersuiker, langkorrelrijst, oranjebloesemwater, volle melk, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Rijstpapierrolletjes met knapperige vulling

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, koriander, lichte sojasaus, mortadella, munt, nuoc mam cham, raketsla, rijstpapierrondjes, sla, vietnamese munt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Op thee gerookte zeeduivel met roedjaksaus

Ingrediënten:
assam thee, bruine basterdsuiker, darjeeling thee, fijn zeezout, groene appel, mango, oolongthee, patentbloem, rijststokjes, roedjaksaus, waterkers, zeeduivelfilet en zwarte thee

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kip gevuld met rijst en chermoula

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, kip, langkorrelrijst, paprikapoeder, selderij, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte / stomen
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 2

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Lamskoteletjes met aspergenoedels

Ingrediënten:
asperges, citroensap, geklaarde boter, groene peperkorrels, knoflook, lamskotelet, peterselie, sobanoedels, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

siciliaanse couscous met vissoep

Ingrediënten:
cayennepeper, knoflook, olijfolie, snelkookcouscous, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 3 uit Fez

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, selderij, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

auberginesalade

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, citroen, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rundvleestajine met pompoen

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, kaneel, paprikapoeder, pompoen, runderstoofvlees, saffraandraadjes, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

brik a l´oeuf en briouats

Ingrediënten:
citroensap, ei, filodeeg, tonijn in olie, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Tunesisch / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Vietnamese noedelsoep met gestoomde eend

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese kool, citroensap, eendenpoten, groentebouillon, honing, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, paksoi, pindaolie, rijststokjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Geroosterde spareribs met shii-takenoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, eiernoedels, gember, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, pindaolie, rode ui, shaohsing-wijn, shii-take, sjalot, spareribs, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Eiernoedels met lamskofta in rode currysaus

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, eiernoedels, eiwit, geklaarde boter, gember, knoflook, kokosmelk, koolbladeren, koriander, mager lamsgehakt, munt, nootmuskaat, patentbloem, peterselie, plantaardige olie, rode currypasta, rode linzen, rozemarijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Alle recepten van G. Filgate