A. Harriott en G. Filgate - Ainsley's barbecuefestijn

Ainsley's barbecuefestijn

de lekkerste barbecuerecepten van de wereld door de leukste kok van Engeland

Een boek van A. Harriott en G. Filgate

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ainsley’s barbecuefestijn, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Niets ruikt heerlijker op een zomerse dag dan de overheerlijke aroma’s van de barbecue.

Ainsley Harriott, de bekende, flamboyante BBC-kok, heeft met Ainsley’s barbecueféstijn een nieuwe dimensie toegevoegd aan de alfresco zomerse keuken. Geïnspireerd door barbecuen in alle delen van de wereld laat hij u zien hoe eenvoudig het is om met alledaagse ingrediënten de meest verbluffende barbecuegerechten te maken.

Ainsley Harriott stelde gerechten samen die de smaakpapillen prikkelen en het water in de mond doen lopen, zoals Marokkaans gekruide lams-kebabs, Hemels hete aardappelsalade met knapperige bacondressing of Geflambeerde aardbeien met room. En wat dacht u van Allan and Andys Aussie Steaks? Proef het, en ontdek de fenomenale aantrekkingskracht van dit gerecht. Er zijn diverse salsa`s, marinades en broden, zoals het Traditionele knoflookboter-brood, voor op de barbecue, en niet te vergeten zomerse dranken, bijvoorbeeld Ainsleys moeders Caribische rum Pu-Punch.

Dankzij Ainsley’s barbecuefestijn kan iedereen nu smakelijk buiten eten en koken. Of, zoals hij zelf zegt: GET SIZZLING


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken