Emi Kazuko en G. Filgate - Sushi vernieuwend-anders

Sushi vernieuwend-anders

Een boek van Emi Kazuko en G. Filgate

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sushi vernieuwend-anders, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Japans eten is niet alleen voor restaurants bestemd. Het is heel leuk om zelf thuis te maken. Sushi vernieuwend – anders helpt je de sushihapjes maken die subtiel van smaak zijn en er schitterend uitzien. Sushi was het Japanse antwoord op de sandwich, perfecte hapjes voor allerlei gelegenheden. Sushi zijn nu overal ter wereld razend populair en ze zijn ideaal voor feestjes, hapjes voor de lunch of een picknick. Ze zijn heel divers en je kunt ze zowel simpel als heel verfijnd maken. De ingrediënten kunnen authentiek Japans zijn, of een voorbeeld van Fushion koken met ingrediënten uit andere landen en culturen. Nadat je een paar eenvoudige technieken hebt geleerd, zul je al de recepten in dit boek zonder problemen kunnen maken en ook je eigen favoriete ingrediënten kunnen gebruiken. Voor sushichefs is de aandacht voor vormen en kleuren en de afwerking van de sushi, even belangrijk als de versheid van de ingrediënten en de combinaties van smaken. Deze aandacht voor detail maakt sushi maken tot een waar genoegen en jij en je gasten zullen genieten van de prachtige gepresenteerde sushi. Maar je kunt je gasten ook laten kiezen uit verschillende vullingen en ze dan zelf met de hand sushi laten maken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken