Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bamboespruiten, doperwten, ei, garnalen, rijst, kippenvlees, lente-ui, lichte sojasaus, plantaardige olie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / varkensvlees
Ingrediënten: bieslook, droge sherry, gember, kip, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, lichte sojasaus, paksoi, plantaardige olie, sperziebonen, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloem, ei, garnaal, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamzaad, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gember, knoflook, sojasaus en vijfkruidenpoeder
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: marinade
Ingrediënten: chilisaus, droge sherry, groene paprika, kippenborst, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: citroen, ei, rijst, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomatenpuree, ui en varkenshaas
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / varkensvlees
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, knoflook, nam pla, olie, ossenhaas, peper, rijstnoedels, sperziebonen en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: cellofaannoedels, chinese kool, gedroogde shii-takes, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, spinazie, suiker, water, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bieslook, chilisaus, donkere sojasaus, frituurolie, garnalen, groene chilipeper, knoflook, korianderstengel, korianderwortel, mager varkensgehakt, nam pla, peper, pruimensaus, waterkastanjes uit blik en wontonvellen
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basterdsuiker, coquilles met koraal, gember, knoflook, lente-ui, peper, peultjes, plantaardige olie, sesamolie en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Ingrediënten: citroen, citroensaus, eiwit, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: azijn, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: lente-ui, sesamolie, sperziebonen, suiker, taugé, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: ananas, bleekselderij, donkere bruine suiker, droge sherry, kogelbiefstuk, maïzena, marinade voor rundvlees met ananas, ossenhaas, peper, plantaardige olie, rijstwijn, runderbouillon en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: gember, knoflook, kogelbiefstuk, ossenhaas, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, saus voor rundvlees met szechuanpeper en szechuanpeperkorrels
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ananas uit blik, cashews, groene paprika, macadamianoten, paksoi, peper, pinda's, plantaardige olie, rode paprika, taugé, venkelgroen, venkelknol, wortel, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar