David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Wok & Stir-Fry Cooking

Marks & Spencer Kitchen Library

Een boek van David Lee

We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking

Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Tempurabeslag

Ingrediënten:
bakpoeder, dipsaus voor garnalen, ei, maïzena, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Basisrecept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Red Curry Paste / Rode currypasta

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, komijnzaad, korianderstengel, korianderzaad, sjalot, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Mee Krob / Thaise zoetzure knapperige noedels

Ingrediënten:
azijn, chilipeperbloemen, garnalen, hete chilipoeder, kippenborst, knoflook, koriander, limoenschil, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, sinaasappelschil, sojasaus, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crab Rolls / Krabrolletjes

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, droge sherry, gember, lente-ui, sojasaus en suiker

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spicy Fishcakes / Pittige viskoekjes

Ingrediënten:
chilisaus, djeroek poeroet, kabeljauw, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstmeel, rode currypasta, sperziebonen en vis

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lamb in Lettuce Parcels / Lam in sla-pakketjes

Ingrediënten:
basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chicken with Walnuts / Kip met walnoten

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gele bonensaus, gember, groene paprika, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, walnoten, water, zout en zwarte bonensaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort:
gevogelte
Toon alle 104 recepten in dit boek