Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: donkere sojasaus, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, rijstnoedels, rundergehakt, sla, suiker en tomaat
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees / noedels
Ingrediënten: aubergine, chilisaus, droge sherry, gember, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en varkensfilet
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: azijn, biefstuk, gember, groene paprika, knoflook, maïzena, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, balsamicoazijn, basilicum, gember, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, groentebouillon, knoflook, kool, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui, vegetarische oestersaus en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bamboescheuten uit blik, droge sherry, groente, olie, sesamolie, sojasaus, suiker en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan
Ingrediënten: champignons, marinade voor gebakken vis met citroen, peultjes, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamolie en zeeduivel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: gember, heldere bouillon, krab, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sherry, sojasaus, suiker, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, chinese rijstwijn, droge sherry, bospaddestoel, knoflook, olie, peper, bladpeterselie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: frituurolie, garnalen, inktvis, knoflookmengsel, nam pla en tempurabeslag
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, ei, garnaal, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamzaad, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: broccoli, droge sherry, eiwit, gember, garnaal, lente-ui, maïzena, medium sherry, plantaardige olie, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: azijn, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: ansjovis essence, ei, garnalen, gebakken uitjes, groene chilipeper, kippenvlees, komkommer, koriander, langkorrelrijst, peper, plantaardige olie, sojasaus, tomatenpuree, trassi, ui, uiknoflook, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / gevogelte / varkensvlees / rundvlees
Ingrediënten: azijn, chilipeperbloemen, garnalen, hete chilipoeder, kippenborst, knoflook, koriander, limoenschil, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, sinaasappelschil, sojasaus, sperziebonen, taugé, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: azijn, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, suiker, tomatenpuree en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, lichte sojasaus, paksoi, plantaardige olie, sperziebonen, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar