Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipoeder, gember, heldere honing, munt, pindakaas met stukjes pinda, plantaardige olie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sojasaus, ui en varkensfilet
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: aubergine, currypasta, djeroek poeroet, gember, kippenborst, santen en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroen, citroensaus, eiwit, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroengraspoeder, citroensap, citroenschil, kippendijen, knoflook, kurkuma, macadamianoten, plantaardige olie, bladpeterselie, santen en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bruine suiker, ei, garnalen, gele bonensaus, kippenborst, knoflook, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sjalot en tamarindewater
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, kippenbouillon, knoflook, kool, oestersaus, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: knoflook, korianderstengel en peper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan
Ingrediënten: eiernoedels, heldere bouillon, kool, krabvlees uit blik, lente-ui, plantaardige olie, sojasaus en spinazie
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: donkere sojasaus, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, rijstnoedels, rundergehakt, sla, suiker en tomaat
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees / noedels
Ingrediënten: bloem, ei, garnaal, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamzaad, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde kokosnoot, kokosrasp en melk
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, droge sherry, eiwit, gember, garnaal, lente-ui, maïzena, medium sherry, plantaardige olie, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: champignons, marinade voor gebakken vis met citroen, peultjes, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamolie en zeeduivel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: chinese rijstwijn, droge sherry, garnalen, lente-ui, plantaardige olie, saus voor wontons, suiker, varkensgehakt, wontonvellen en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gember, marinade, rode wijnazijn, sojasaus en vijfkruidenpoeder
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, dunne eiernoedels, gele bonensaus, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, peper, pindakaas, plantaardige olie, rode chilipeper, varkensgehakt en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / varkensvlees
Ingrediënten: bloem, droge sherry, gele bonensaus, groene paprika, heldere bouillon, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, rode paprika, sojasaus, suiker, varkenssparerib en zwarte bonensaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar