Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, cashewnoten, droge sherry, gember, knoflook, maïzena, peper, sesamolie, sojasaus, varkenshaas, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: droge sherry, gember, kipstukjes, lente-ui, rijstwijn, spareribs en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: bouillon
Ingrediënten: droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, groentebouillon, knoflook, kool, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui, vegetarische oestersaus en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: droge sherry, eiwit, gele bonensaus, gember, groene paprika, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, walnoten, water, zout en zwarte bonensaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aubergine, currypasta, djeroek poeroet, gember, kippenborst, santen en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: gevogelte
Ingrediënten: eiernoedels, heldere bouillon, kool, krabvlees uit blik, lente-ui, plantaardige olie, sojasaus en spinazie
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gember, heldere bouillon, krab, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sherry, sojasaus, suiker, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: garnalenpasta, groene chilipepers, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoenschil, sereh en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: condiment
Ingrediënten: chilipoeder, garnaal, knoflook, olie, rode kerstomaten, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, lichte sojasaus, paksoi, plantaardige olie, sperziebonen, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: basilicum, donkere sojasaus, knoflook, langkorrelrijst, mager rundgehakt, nam pla, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode kidneybonen, sperziebonen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroengras, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, komijnzaad, korianderstengel, korianderzaad, sjalot, witte peperkorrels en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: eendenborstfilet, kardemompeulen, peper, plantaardige olie, rijst, sinaasappelpartjes en sinaasappelsaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, kippenbouillon, knoflook, kool, oestersaus, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: basterdsuiker, coquilles met koraal, gember, knoflook, lente-ui, peper, peultjes, plantaardige olie, sesamolie en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bamboescheuten uit blik, droge sherry, groente, olie, sesamolie, sojasaus, suiker en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan
Ingrediënten: azijn, gember, groene paprika, inktvis, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar