Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, knoflook, korianderblaadjes, korianderstengel, nam pla, plantaardige olie, suiker, varkensgehakt en zwarte peper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: babymais, babywortels, droge sherry, gele bonensaus, knoflook, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, rode paprika, sherryazijn, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: gember, heldere bouillon, krab, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sherry, sojasaus, suiker, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicumbladeren, galangal, garnalen, groene chilipeper, groene currypasta, kokosmelk en nam pla
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kropsla, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: eendenborstfilet, kardemompeulen, peper, plantaardige olie, rijst, sinaasappelpartjes en sinaasappelsaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, kippenbouillon, knoflook, kool, oestersaus, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: frituurolie, garnalen, maïzena, water en zoetzure saus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroengraspoeder, citroensap, citroenschil, kippendijen, knoflook, kurkuma, macadamianoten, plantaardige olie, bladpeterselie, santen en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: broccoli, droge sherry, eiwit, gember, garnaal, lente-ui, maïzena, medium sherry, plantaardige olie, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: donkere sojasaus, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, rijstnoedels, rundergehakt, sla, suiker en tomaat
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees / noedels
Ingrediënten: eiernoedels, hete chilisaus, knoflookteen, lente-ui, plantaardige olie, sesamolie, tomatenketchup, varkenshaas, water en zeezout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bamboescheuten, bloem, brasem, frituurolie, gedroogde chinese paddestoelen, gember, harder, karper, knoflook, lente-ui, waterkastanjes, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, currypasta, djeroek poeroet, gember, kippenborst, santen en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilisaus, droge sherry, groene paprika, kippenborst, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar