Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipoeder, garnaal, knoflook, olie, rode kerstomaten, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis essence, ei, garnalen, gebakken uitjes, groene chilipeper, kippenvlees, komkommer, koriander, langkorrelrijst, peper, plantaardige olie, sojasaus, tomatenpuree, trassi, ui, uiknoflook, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / gevogelte / varkensvlees / rundvlees
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Ingrediënten: broccoli, droge sherry, eiwit, gember, garnaal, lente-ui, maïzena, medium sherry, plantaardige olie, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde kokosnoot, kokosrasp en melk
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gember, hete chilisaus, kippenborst, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, soja saus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, kippenbouillon, knoflook, kool, oestersaus, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: droge sherry, gember, kipstukjes, lente-ui, rijstwijn, spareribs en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: bouillon
Ingrediënten: ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, lichte sojasaus, paksoi, plantaardige olie, sperziebonen, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroengras, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, komijnzaad, korianderstengel, korianderzaad, sjalot, witte peperkorrels en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: bruine suiker, gekookte krab, rijst, gember, hete chilipoeder, knoflook, komkommer, kroepoek, plantaardige olie, rode wijnazijn, tomatenketchup, visbouillon en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: azijn, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: ananas uit blik, cashews, groene paprika, macadamianoten, paksoi, peper, pinda's, plantaardige olie, rode paprika, taugé, venkelgroen, venkelknol, wortel, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloem, bruine suiker, droge sherry, rijstwijn, sinaasappelsap, sojasaus, vijfkruidenpoeder en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: azijn, chilipeperbloemen, garnalen, hete chilipoeder, kippenborst, knoflook, koriander, limoenschil, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, sinaasappelschil, sojasaus, sperziebonen, taugé, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar