Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, chinese rijstwijn, droge sherry, bospaddestoel, knoflook, olie, peper, bladpeterselie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: bruine suiker, ei, garnalen, gele bonensaus, kippenborst, knoflook, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sjalot en tamarindewater
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge sherry, eiwit, gele bonensaus, gember, groene paprika, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, walnoten, water, zout en zwarte bonensaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gember, heldere bouillon, krab, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sherry, sojasaus, suiker, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eiernoedels, hete chilisaus, knoflookteen, lente-ui, plantaardige olie, sesamolie, tomatenketchup, varkenshaas, water en zeezout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: gember, hete chilisaus, kippenborst, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, soja saus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, garnaal, knoflook, olie, rode kerstomaten, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Ingrediënten: aubergine, chilisaus, droge sherry, gember, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en varkensfilet
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroengraspoeder, citroensap, citroenschil, kippendijen, knoflook, kurkuma, macadamianoten, plantaardige olie, bladpeterselie, santen en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: chinese rijstnoedels, chow miensaus, gekookte ham, gember, kippenborst, knoflook, lente-ui, pepertje, peultjes, plantaardige olie en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Amerikaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: gedroogde chinese zwarte paddenstoelen, gember, honing, kipfilet, kippenlevers, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, sojasaus en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: eendenborstfilet, kardemompeulen, peper, plantaardige olie, rijst, sinaasappelpartjes en sinaasappelsaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bieslook, droge sherry, gember, kip, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gember, knoflook, sojasaus en vijfkruidenpoeder
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: marinade
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar