David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Wok & Stir-Fry Cooking

Marks & Spencer Kitchen Library

Een boek van David Lee

We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking

Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crispy Rice Vermicelli / Krokante rijstvermicelli

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, garnalen, gele bonensaus, kippenborst, knoflook, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sjalot en tamarindewater

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chicken with Walnuts / Kip met walnoten

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gele bonensaus, gember, groene paprika, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, walnoten, water, zout en zwarte bonensaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sinaasappelsaus

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, droge sherry, rijstwijn, sinaasappelsap, sojasaus, vijfkruidenpoeder en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-Fried Green Beans / Geroerbakte sperziebonen

Ingrediënten:
azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
groente
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Prawns / Geroerbakte garnalen

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Mee Krob / Thaise zoetzure knapperige noedels

Ingrediënten:
azijn, chilipeperbloemen, garnalen, hete chilipoeder, kippenborst, knoflook, koriander, limoenschil, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, sinaasappelschil, sojasaus, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Plum Duck / Eend met pruimen

Ingrediënten:
bruine suiker, eendenborstfilet, kaneel, peper, plantaardige olie, port, rode pruim, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Toon alle 104 recepten in dit boek