Cherry Duck / Eend met kersen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 22 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tabasco-citroendressing

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Martini

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Citroengelei

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Citroensiroop

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken