David Lee

We hebben één boek van David Lee waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Lee? Registreren is gratis!

Boeken van David Lee

Recepten van David Lee

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Tempurabeslag

Ingrediënten:
bakpoeder, dipsaus voor garnalen, ei, maïzena, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lemon Chicken / Citroenkip

Ingrediënten:
citroen, citroensaus, eiwit, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sinaasappelsaus

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, droge sherry, rijstwijn, sinaasappelsap, sojasaus, vijfkruidenpoeder en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Seafood with Vegetables / Zeevruchten met groente

Ingrediënten:
bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chow Miensaus

Ingrediënten:
droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-Fried Green Beans / Geroerbakte sperziebonen

Ingrediënten:
azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
groente
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef with Pineapple / Rundvlees met ananas

Ingrediënten:
ananas, bleekselderij, donkere bruine suiker, droge sherry, kogelbiefstuk, maïzena, marinade voor rundvlees met ananas, ossenhaas, peper, plantaardige olie, rijstwijn, runderbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spicy Fried Rice / Gekruide gebakken rijst

Ingrediënten:
basilicum, donkere sojasaus, knoflook, langkorrelrijst, mager rundgehakt, nam pla, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode kidneybonen, sperziebonen, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rijst / rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Plum Duck / Eend met pruimen

Ingrediënten:
bruine suiker, eendenborstfilet, kaneel, peper, plantaardige olie, port, rode pruim, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Five-Spice Chicken

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, droge sherry, gember, lente-ui, sojasaus en suiker

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Alle recepten van David Lee