David Lee

We hebben één boek van David Lee waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Lee? Registreren is gratis!

Boeken van David Lee

Recepten van David Lee

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Citroensaus

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spicy Fishcakes / Pittige viskoekjes

Ingrediënten:
chilisaus, djeroek poeroet, kabeljauw, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstmeel, rode currypasta, sperziebonen en vis

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Singapore Crab / Singapore krab

Ingrediënten:
bruine suiker, gekookte krab, rijst, gember, hete chilipoeder, knoflook, komkommer, kroepoek, plantaardige olie, rode wijnazijn, tomatenketchup, visbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Prawns in Coconut Sauce / Garnalen in kokossaus

Ingrediënten:
citroengras, dikke kokosmelk, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, garnaal, koriander, limoensap, nam pla, pinda's, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomaten en ui

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Cherry Duck / Eend met kersen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crispy Rice Vermicelli / Krokante rijstvermicelli

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, garnalen, gele bonensaus, kippenborst, knoflook, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sjalot en tamarindewater

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Szechuan Noodles / Szechuan noedels

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, dunne eiernoedels, gele bonensaus, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, peper, pindakaas, plantaardige olie, rode chilipeper, varkensgehakt en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Seafood with Vegetables / Zeevruchten met groente

Ingrediënten:
bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sinaasappelsaus

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, droge sherry, rijstwijn, sinaasappelsap, sojasaus, vijfkruidenpoeder en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Alle recepten van David Lee