Duck with spiced Orange Sauce / Eend met gekruide sinaasappelsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 23 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tamme eendenborst met gegrilde perziken

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Eend met zoet-pittige saus

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Yan shui ya - Zoutwatereend uit Nanjing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Eendenborst met vlierbessen

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal