Rauwe vis op z'n Japans (Sashimi)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 169 in Vis, schelp- en schaaldieren .

Keuken:
Japans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeebrasem van de grill - orata ai ferri

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Goudbrasem in een zoutkorst - dorada a la sal

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Goudbrasem uit de oven

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Vis uit de oven op de manier van Yves

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren