Yves De Smedt

We hebben één boek van Yves De Smedt waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yves De Smedt? Registreren is gratis!

Boeken van Yves De Smedt

Recepten van Yves De Smedt

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Nieuwpoortse waterzooi

Ingrediënten:
boter, bouillon van kleingsneden groenten, crème fraîche, grietfilet, kabeljauwfilet, kervel, peterselie, poonfilet, scharretongfilet, scholfilet, tarbotfilet, tongfilets, wijtingfilet, witte peper, zeebaarsfilet, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet en zeewolffilet

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Viscouscous

Ingrediënten:
artisjokbodems, bleekselderij, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen koriander, gemberpoeder, goudbrasemfilet, harissa, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, raapjes, raz el hanout, rode paprika, tarbotfilet, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet, zeehaanfilet, zeetongfilets en zeewolffilet

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
couscous
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Bouquet garni

Ingrediënten:
basilicum, citroenschil, dille, dragon, kervel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Zeepompoen op de manier van Marc

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, grietfilet, kabeljauwfilet, knoflook, oranje pompoen, peterselie, poonfilet, prei, scholfilet, tarbotfilet, tomaat, tongfilet, tongscharfilet, ui, wijtingfilet, witte peper, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet, zeewolffilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Alle recepten van Yves De Smedt