Recept uit Het krokettenboek:
Croquettes of gehakjes - Handschrift, 1830
- Ingrediënten:
- boter, ei, garnalenvulling, gehaktvulling, oud brood, peterselie, reuzel, visvulling en vleesvulling
- Keuken:
- Nederlands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Visvulling wordt beschouwd als vis.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met visvulling in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient visvulling:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-03:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-09:
Recept uit delicious. magazine - 2009-05:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Gewürze Special, Wunderbare Orientküche:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne: