Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- bouquet garni, champignon, kalfspoulet, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, mergpijp, olijfolie, prei, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kalfsschenkel, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: