Geroosterde kalfswang, noordzeekrab, palmkool, grapefruit, saus met nieren, bergamot en munt, en parelgort

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 327 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boudin Blanc - Chicken

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Ling Cod with Bergamot-Infused Milk

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Emulsie van bergamot

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Boudin Blanc - blend

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]