Kalftong diable

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 205 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 205 voor de bereiding van “duivelssaus, blz 205”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Anolini met parmezaanse kaas

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

La pearà - Pikante peperige saus voor gekookte vleesgerechten

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Passatelli in brodo (Kaasnoedels in bouillon)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Gratin van aarderen met salie en gruyere

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente