Eugénie Brazier

We hebben één boek van Eugénie Brazier waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eugénie Brazier? Registreren is gratis!

Boeken van Eugénie Brazier

Recepten van Eugénie Brazier

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft met cognac en room

Ingrediënten:
beurre manié, cognac, double cream, kreeft, olijfolie, saffraan, sjalot en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Speenvarken, gevuld

Ingrediënten:
boter, champignons, fines herbes, olijven, sjalot, speenvarken en varkensworstvlees

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Coquillesgratin

Ingrediënten:
blanke roux, boter, broodkruim, coquilles, court-bouillon, eidooier, knoflook, sjalot, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Paté van Foie Gras "Strassbourg"

Ingrediënten:
briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Zeeduivel "Bordelaise"

Ingrediënten:
croutons, knoflook, madeira, olijfolie, sjalot, tijm, tomaat, witte wijn en zeeduivelmoten

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Alle recepten van Eugénie Brazier