Eugénie Brazier

We hebben één boek van Eugénie Brazier waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eugénie Brazier? Registreren is gratis!

Boeken van Eugénie Brazier

Recepten van Eugénie Brazier

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Vissoep

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, croutons, gruyère, knoflook, kongeraal, krab, kreeft, mosselen, olijfolie, pastis, peterselie, prei, roodbaars, saffraan, tomaat en venkelgroen

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft "Américain"

Ingrediënten:
beurre manié, boter, cayennepeper, cognac, kreeft, olijfolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip in halve rouw

Ingrediënten:
augurk, kip, bresse, mosterd, prei, pruimen, girotte, ingemaakt in azijn, truffel, wortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfsnier Berry

Ingrediënten:
boter, champignons, ham, gezouten, kalfsnier, peterselie, rode wijn en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Snack of tussendoortje uit La Mère Brazier:

Pompon van foie gras

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, ei, olie, pistache, rauwe foie gras van gans of eend en truffel

Keuken:
Frans
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Oesters, gegratineerd

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champignons, citroen, dooier, double cream(1), gruyère, muscadet, oester, paneermeel en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Eugénie Brazier