Eugénie Brazier

We hebben één boek van Eugénie Brazier waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eugénie Brazier? Registreren is gratis!

Boeken van Eugénie Brazier

Recepten van Eugénie Brazier

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Coquillesgratin

Ingrediënten:
blanke roux, boter, broodkruim, coquilles, court-bouillon, eidooier, knoflook, sjalot, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip, gebakken

Ingrediënten:
béarnaisesaus, bloem, boter, broodkruim, citroen, citroensap, ei, kip, vrije uitloop, laurier, olie, peterselie, tijm en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Béchamelsaus

Ingrediënten:
beurre manié, boter, bouquet garni, kalfslap, melk, nootmuskaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kwartels op hun nest

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignons, double cream, foie gras, kalfssaucijs-vulling, kwartel, madeira, maïzena, pannenkoeken, truffel, vet spek en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Eekhoorntjesbroodpaté

Ingrediënten:
bayonneham, bloem, boter, bouillon, eidooier, eekhoorntjesbrood, knoflook, korstdeeg en ui

Keuken:
Frans
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Snoek met beurre blanc

Ingrediënten:
boter, knoflook, laurier, sjalot, snoek, tijm, ui, wijnazijn, witte loire wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Madeleines

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, citroenzest, ei, natriumbicarbonaat en rum

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Peper-wijnsaus voor wild

Ingrediënten:
afsnijsel van wild, boter, laurier, marinade van mère brazier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, sjalot, tijm, wijnazijn, wildbouillon, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Haas in roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, bouquet garni, cayennepeper, champignons, cognac, double cream, haas, maïzena, peperkorrels, sjalot, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Patrijs met kool

Ingrediënten:
bacon, boter, fazanten, kruidnagel, patrijs, patrijs, jong, ui, vet spek en witte kool

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Ingrediënten:
boter, cognac, eend, ei, fazant, foie gras, kalfsfilet, kalkoen, kip, kippenlever, port, truffel en varkensnek

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Viscasserole Charente

Ingrediënten:
boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Forel van de admiraal

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champignons, citroen, double cream, forel, rivierkreeftboter, truffel en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Duivelssaus

Ingrediënten:
cayennepeper, fines herbes, sjalot, tomatensaus en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft, gegratineerd "Catharine"

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, double cream, kreeft, olijfolie, saffraan, sauce américaine, sjalot en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Eugénie Brazier