Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: maïzena, peper, poedersuiker, rode wijn, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: amandelvulling, bloem, boter, citroenrasp, gist, melk, sinaasappelrasp, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozen, abrikozenconfiture, deeg, fruitsalade en saus, gember, amandel, hazelnoten, kaneelstokje, kruidnagel, marsepein, mispels, pistaches, steranijs, suiker, vanillepeul, walnoten en witte wijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: gember, kaneel, kardemompeulen, knoflook, korianderzaad, kurkuma, vanillestokjes, venkelzaad en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: baharat-relish, boter, gegrilde venkel, kippenbouillon, konijnenbouten, kruidnagel, laurier, olie en ui
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild
Ingrediënten: amandelmeel, ei, kaneelpoeder, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelpitten, kalfslendesteak, marokkaanse kip- en steakkruiden, olie, olijfolie, snijbiet-kikkererwtengroente en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aubergine, bruine boter, courgette, groentebouillon, karwijzaad, knoflook, mild chilizout, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, vanillemerg, za'atar, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: chilizout, groentebouillon, kaneelstokje, knolselderij, korianderkorrels, olie, scherpe mosterd, steranijs, suiker, walnoten en witte wijnazijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: geklaarde bruine boter en kataifadeeg
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: chili, citroenschil, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, tijm, yoghurt en zout
Keuken: Libanees / Syrisch / Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: amaretto, bruine suiker, eidooier, melk, pistaches, room, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, suiker, vanillepeul en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine boter, gember, harissa, knoflook, lente-ui, mild chilizout, olijfolie, orzo, pijlinktvis, ui en witte wijn
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pasta/noodles / bouillon / vis
Ingrediënten: chilizout, citroensap, dille, ingelegde gember, inmaaksap van gember, komkommer, olijfolie, suiker en zure room
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakolie, brikdeeg, chilipeper, ei, lamsgehakt, olie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, rundergehakt, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Ingrediënten: bruine boter, milde chilivlokken, witbrood en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: groenterosti, harissa, kipfilet met vel, olijfolie en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: baharat, griekse yoghurt, groentebouillon, milde olijfolie, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, ei, frituurolie, griesmeel, kataifideeg, mild chilizout, schorseneren en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: brikdeeg, kabeljauwfilet, olie, orientaalse viskruiden en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X