Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- ongeveer 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appelsap, citroenrasp, citroensap, eiwit, gelatine, ingelegde kersen, room, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, sinaasappels, suiker, vanillepeulen en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: dille, kikkererwten, mild chilizout, olijfolie, olijftomaten, sjalot, suiker en witte wijnazijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: arganolie, citroenrasp, citroensap, milde chilipoeder, olijfolie en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: gemberyoghurt, gesmoorde komkommer, mild chilizout, olijfolie en zeebaarsfilet
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: aardbeien, citroensap, groene kardemompeulen, poedersuiker en sinaasappelkikeur
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: room, sinaasappelrasp en vanillesuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappelen, boter, bruine boter, gember, kaneelstokje, karwijzaad, kweepeer, melk, nootmuskaat, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, eidooier, eiwit, frituurolie, olie, perziklikeur, suiker, witte wijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: diepvrieserwten, groentebouillon, kropsla, milde chilipoeder, munt, nootmuskaat, nürnberger braadworst, olie, romanasla, room, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: baharat, berbere-specerijen, dille, gerookte zalm, groentebouillon, harissa, olijfolie, pasta, peterselie, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: broodbeleg / condiment
Ingrediënten: bloemkool, boter, duivenlevernoedel, frituurolie, groentebouillon, kippenbouillon, milde chilipoeder, nootmuskaat, ras el hanout, room en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / gevogelte / noedels / orgaanvlees
Ingrediënten: amandelschaafsel, arabisch, arabische koffiekruiden, boter, donker sesamzaad, gedroogde dadels, honing, marsepein, pistaches, poedersuiker en sesamzaad
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: snoep / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelpitten, kalfslendesteak, marokkaanse kip- en steakkruiden, olie, olijfolie, snijbiet-kikkererwtengroente en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, gemalen komijn, gember, ingelegde pompoen, kaneelstokje, mild chilizout, olijfolie, renkefilet, rode bieten, saffraanyoghurt en sinaasappelrasp
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: baharat, berbere-specerijen, groentebouillon, harissa, olijfolie, pasta, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: broodbeleg / condiment
Ingrediënten: maïzena, peper, poedersuiker, rode wijn, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: anijs, arachideolie, bloem, boter, gemalen venkel, gist, kaneelpoeder, sesamzaad, sinaasappelbloesemwater, vloeibare honing en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, citroenschil, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, kurkuma, laurier, pistaches en sinaasappelschil
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst
Ingrediënten: boter, granaatappelpitten, kaneelstokje, kardemompeulen, kippenbouillon, kwartelborst, kwartelbout, olie, peper, prei-champignongroente, zoete granaatappelsiroop, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mild chilizout, olijfolie, tomaten, witte bonen uit blik, za'atar en zeebarbeel
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X