Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroenrasp, griekse yoghurt, mild chilizout en room
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: berglinzen, citroenschil, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, milde chilipoeder, rode paprika, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: groente
Ingrediënten: citroenrasp, ei, griekse yoghurt, groentebouillon, harissa, kappertjes, olijfolie, peterselie, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, baharat, berbere-specerijen, courgette, groentebouillon, ham, harissa, olijfolie, paprika, pasta, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: broodbeleg / condiment
Ingrediënten: boter, citroensap, citroenschil, gember, groene asperges, groente, groentebouillon, knoflook en mild chilizout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladspinazie, casinobrood, citroenrasp, couscoussalade, ei, kappertjes, knoflook, lamsgehakt, melk, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, rundergehakt, scherpe mosterd, sinaasappelrasp, tabil, ui en zout
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: dragon-venkelboter, geelstaartkoningsvis, olijfolie, slablaadjes, tonijn, tuinkruiden, walnoten en zalm
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: basmatirijst, kippenbouillon, mild chilizout, olijfolie, orientaalse rijstkruiden, pistachenoten, ras el hanout en rozijnen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / noten
Ingrediënten: ei, eidooier, gemarineerde meloenballetjes, olie, room, sesamzaad, suiker en vanillepeulen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Italiaans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, ei, griesmeel, kippenborstfilet, mild chilizout, nootmuskaat, olie, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: amandelen, boter, citroenrasp, citroensiroop, ei, gemalen maanzaad, griekse yoghurt, griesmeel van zachte tarwe, natron, suiker, vanillepoeder en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: brikdeeg, dille, eiwit, gember, knoflook, koriander, olie, peper, peterselie-muntsaus, reuzengarnalen en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: mild chilizout, olie, piepkuikens en pistache-rozijnenrijst
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, gember, gerookte paprika, karwijzaad, knoflook, komijn, korianderzaad, kurkuma en paprikapoeder edelsusz
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: harissa, knoflook, mild chilizout, olie, olijfolie, rode paprika en walnoten
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bruine boter, gebakken aardappels, harissaremoulade, mild chilizout, olie en rosbief
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: baharat, griekse yoghurt, groentebouillon, milde olijfolie, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: couscouskruiden en groentebouillon
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / couscous
Ingrediënten: amandel, boter, croutons, gember, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lichte amandelmoes, milde chilipoeder, peper, platbrood, room, sinaasappelbloesemwater, vanillemerg, zetmeel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: berglinzen, boter, bruine boter, citroenrasp, citroenschil, dille, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilizout, olie, olijfolie, prei, tilapiafilet, tomatenpuree, ui, wortel en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X