Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appelsap, citroenrasp, citroensap, eiwit, gelatine, ingelegde kersen, room, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, sinaasappels, suiker, vanillepeulen en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: bruine boter, filodeeg, rozenwater, strudeldeeg, suiker, walnootmeel en walnoten
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, gemalen komijn, gember, ingelegde pompoen, kaneelstokje, mild chilizout, olijfolie, renkefilet, rode bieten, saffraanyoghurt en sinaasappelrasp
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gember, kaneelstokje, kersen, maïzena, pimentkorrels, rode port, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, steranijs, suiker, vanillepeulen en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit
Ingrediënten: aubergine, baharat, berbere-specerijen, courgette, groentebouillon, harissa, olijfolie, paprika, pasta, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: broodbeleg / vegetarisch / condiment
Ingrediënten: cayennepeper, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, olijfolie, room, scherpe mosterd, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: arabische koffiekruiden, eidooier, instant koffiepoeder, koffie, koffiebonen, room, rum en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: maïskipbout, olijfolie, paprika-walnootsaus, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: amandelsnippers, amandelyoghurt, citroen, citroensap, eiwit, gekarameliseerde kardemomzaden, poedersuiker, sinaasappel, suiker, vijgen en zout
Keuken: Mediterraans / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakzout, bruine boter, gedroogde rode peper, korianderzaad, laurier, mild chilizout en vastkokende aardappels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bulgursalade, dille, gekarameliseerde kardemomzaden, kaftaideeg, olie, tartaar en yoghurt-dillesaus
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bruine boter, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, karwij, knoflook, laurier, mild chilizout, oesterzwam, okra, oktopus, olijfolie, orientaalse viskruiden, rode chilipeper, suiker, vastkokende aardappel, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: boter, poedersuiker en pruimen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: garnituur / vegetarisch
Ingrediënten: brikdeeg, bruine boter, eiwit, geklaarde boter, granaatappelsabayon, kaneelstokje, kaneelsuiker, kruidnagel, laurier, peer, poedersuiker, vanillepeul, witte wijn en zoete granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: boter, dille, harissapoeder en vastkokende aardappels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, grof zeezout en water
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / inmaak
Ingrediënten: boter, granaatappelpitten, kaneelstokje, kardemompeulen, kippenbouillon, kwartelborst, kwartelbout, olie, peper, prei-champignongroente, zoete granaatappelsiroop, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: abrikozen, boter, citroenschil, gedroogde abrikozen, gember en sinaasappelschil
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit
Ingrediënten: kippenbouillon, maiskipfilet, olijfolie en zoute ingemaakte citroenen
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: amandelen, boter, citroenrasp, citroensiroop, ei, gemalen maanzaad, griekse yoghurt, griesmeel van zachte tarwe, natron, suiker, vanillepoeder en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X