Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: griekse yoghurt, groentebouillon, harissapoeder, olijfolie, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Ingrediënten: citroensap, fijne bulgur, gedroogde abrikozen, gedroogde dadels, groentebouillon, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: aubergine, citroensap, dille, fregola sarda, gedroogd bonenkruid, groentebouillon, harissadip, koriander, laurier, libanese couscous, milde chilipeper, olijfolie, peper, suiker, tarwebloem t480, voorgerecht en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bulgur, citroendip, ijsblokjes, komijn, kruidenyoghurtdip, milde chilipoeder, olijfolie, peper, peterselie, runderfilet, ui, water en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: citrusolie, gember, italiaanse kruiden, kaneel, kardamompeulen, knoflook, korianderzaad, kurkuma, paprika edelsusz en venkelzaad
Keuken: Mediterraans / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: maïskipbout, olijfolie, paprika-walnootsaus, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arganolie, citroensap, citroenschil, fijne bulgur, kippenbouillon, milde chilipoeder, olijfolie, peper, sinaasappelschil en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade
Ingrediënten: boter, dille, groentebouillon, komkommer, mild chilizout, munt en olijfolie
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: bonenkruid, knoflook, korianderzaad, majoraan, oregano, sesamzaad en tijm
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: couscouskruiden en groentebouillon
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / couscous
Ingrediënten: cayennepeper, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, olijfolie, room, scherpe mosterd, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: casinobrood, ei, gember, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, melk, olie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, tomaten-safraansaus en witte ui
Keuken: Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bieslook, dijonmosterd, groentebouillon, milde chilivlokken, natuuryoghurt, rettich, suiker, walnoten, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelpitten, kalfslendesteak, marokkaanse kip- en steakkruiden, olie, olijfolie, snijbiet-kikkererwtengroente en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: baharat, berbere, boter, casinobrood, citroenrasp, dijonmosterd, ei, fijne bulgur, gember, groentebouillon, kersensaus, knoflook, melk, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, rundergehakt, sinaasappelrasp, tabil, uiezout en witte ui
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijn, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: baharat, couscouskruiden, libanese couscous, orientaalse rijstkruiden en ras el hanout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: citroenrasp, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, mild chilizout, orientaalse viskruiden, piment la vera picante en saffraandraadjes
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: kippenbouillon, maiskipfilet, olijfolie en zoute ingemaakte citroenen
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X