Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: mild chilizout, olie, piepkuikens en pistache-rozijnenrijst
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: citroen, grof zeezout en water
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / inmaak
Ingrediënten: butternutpompoen, gember, groene kardemompeulen, groente, kaneelstokje, sinaasappelschil, suiker, vanillepeul en witte wijnazijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: inmaak
Ingrediënten: citroenschil, gelatine, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kweepeerragout, melk, rozenwater, sinaasappelschil, slagroom, suiker en vanillpeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding
Ingrediënten: boter, brandewijn, citroenschil, gember, geroosterde amandelsnippers, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilipoeder, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, uitgebeende runderschouder, wortel, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: aardappel-kweepeerpuree, boter, jeneverbessen, peper, reerug, rode kool en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, dille, gember, griekse yoghurt, knoflook, koriander, melk, milde chilipoeder, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: berbere, boter, kippenbouillon, kweeper-spitskoolgroente, olie, varkensrug, yoghurt-korianderdip en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bruine boter, chili-yoghurt, citroenschil, dijonmosterd, kipfilet, lamsrugfilet, okra, olijfolie, peterselie, ras el hanout, room, sandwichbrood en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte / lamsvlees
Ingrediënten: arganolie, citroenrasp, citroensap, milde chilipoeder, olijfolie en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: baharat, bonen-tomatenragout, bruine boter, mild chilizout, olie en varkensfilet
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: chilizout, citroenrasp, citroensap, ei, griekse yoghurt, groentebouillon, harissa, kappertjes, olijfolie, peterselie en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroenschil, gember, harissa, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsvlees, laurier, maïzena, olie, rode wijn, rosé druiven, tomatenpuree, ui, walnoten, witte druiven, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: bruine boter, gember, groene kardemompeulen, groentesalade, kaneelstokje, knoflook, mild chilizout, olie, vanillemerg en zalmfilet
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: bakzout, bruine boter, gedroogde rode peper, korianderzaad, laurier, mild chilizout en vastkokende aardappels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine boter, gember, groene asperges, jeneverbessen, korianderkorrels, mild chilizout, pimentkorrels, reefilet, schorseneren, sinaasappelschil, walnoot-granaatappeldip, wild en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: arganolie, bruine boter, kippenbouillon, olijfolie, orientaalse rijstkruiden en ras-el-hanout
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst
Ingrediënten: citroensap, gelatine, griekse yoghurt, room, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: brikdeeg, kabeljauwfilet, olie, orientaalse viskruiden en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: dille-yoghurt, mild chilizout, olijfolie, snoekbaarsfilet en wortel-kaneelsalade
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X