Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: baharat, bleekselderij, boter, citroenrasp, dille, gehaktballen, gember, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, laurier, milde chilipoeder, room, ui, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, frambozen, gekarameliseerde perzik, gelatine, kurkuma, melk, munt, room en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding
Ingrediënten: arabische koffiekruiden, kaneel, kardamom, komkommer-gembersalade, kruidnagel, nootmuskaat, piment, suiker, vanille, zalmfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: champignons, gedroogde champignons, hanenbout, kippenbouillon, knolselderij, laurier, orientaalse kruiden voor heldere soep, prei, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, ei, griesmeel, kippenborstfilet, mild chilizout, nootmuskaat, olie, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: artisjokken, frituurolie, kruidendip, mild chilizout, olijfolie, orientaalse viskruiden, zeetong en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: brood, fijn zeezout, gist, olijfolie, orientaalse broodkruiden, tarwebloem t550 en zwarte komijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: bulgur, citroendip, ijsblokjes, komijn, kruidenyoghurtdip, milde chilipoeder, olijfolie, peper, peterselie, runderfilet, ui, water en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: citroenrasp, eidooier, eiwit, gember, groene kardemompeulen, ingelegde steenvruchten, kaneelstokje, kwark, melk, rijstepap, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel-auberginepuree, mild chilipoeder, olie, paprika-sinaasappelsaus en parelhoenfilet met huid
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: anijs, gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijn, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, milde chilivlokken, paprikapoeder edelsusz, vanillestokje, venkelzaad en zwarte peper
Keuken: Libanees / Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: abrikozenpuree, ananas, granaatappelpitten, kiwi, limoensap, mango, meloen, papaja en poedersuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, suiker, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, wortel, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: andijvie, basmatirijst, berglinzen, laurier, pimentkorrels, radijsjes en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: maïskipbout, olijfolie, paprika-walnootsaus, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ananassap, espresso, harissa, honing, piment la vera picante, rookzout en tomatenketchup
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: boter, citroensap, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, perzik, poedersuiker, sinaasappelsap en vanillepeulen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: boter, bruine boter, citroenrasp, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, mild chilizout, sinaasappelrasp en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, citroenschil, gember, groene asperges, groente, groentebouillon, knoflook en mild chilizout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baharat, knolselderij, maïzena, olie, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X