Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, gelatine, griekse yoghurt, room, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: abrikozenpuree, ananas, granaatappelpitten, kiwi, limoensap, mango, meloen, papaja en poedersuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, ei, griesmeel, kippenborstfilet, mild chilizout, nootmuskaat, olie, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: brikdeeg, kabeljauwfilet, olie, orientaalse viskruiden en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: diepvrieserwten, groentebouillon, kropsla, milde chilipoeder, munt, nootmuskaat, nürnberger braadworst, olie, romanasla, room, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: amandelschilfers, boter, citroensap, eiwit, fijne havervlokken, gedroogde dadels, gember, hazelnoten, honing, kaneel, kaneelpoeder, kruidnagel, nootmuskaat, ouwel, pistaches, rozenblaadjes, sesamzaad en zuurbessen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroenschil, courgette, gember, kippenbouillon, knoflook, mild chilizout, olijfolie, oranje paprika, rode paprika, sinaasappelschil en za'atar
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: groente
Ingrediënten: abrikozen, appelsap, citroensap, citroenschil, fruit, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kersen, maïzena, nectarines, perziken, pistaches, pruimen, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: baharat, boter, citroenrasp, couscouskruiden, dille, feta, gele courgette, gele paprika, gember, groene courgette, groentebouillon, knoflook, kwartelei, laurier, lente-ui, libanese couscous, mild chilizout, olijfolie, peterselie, rode paprika, sinaasappelrasp, tomatenblokjes, ui en zout
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: baharat, berbere, boter, casinobrood, citroenrasp, dijonmosterd, ei, fijne bulgur, gember, groentebouillon, kersensaus, knoflook, melk, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, rundergehakt, sinaasappelrasp, tabil, uiezout en witte ui
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bruine boter, kalfsfilet, olie, orientaals kruidenzout en pompoen-paprikasaus
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: artisjok, citroenrasp, citroensap, gember, groentebouillon, knoflook, mild chilizout, milde chilipeper, olijfolie, room, zalmforelfilet, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: baharat, knolselderij, maïzena, olie, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: andijvie, basmatirijst, berglinzen, laurier, pimentkorrels, radijsjes en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bruine boter, gember, groene kardemompeulen, groentesalade, kaneelstokje, knoflook, mild chilizout, olie, vanillemerg en zalmfilet
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gember, kaneelstokje, kersen, maïzena, pimentkorrels, rode port, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, steranijs, suiker, vanillepeulen en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit
Ingrediënten: amandelmeel, amandelschaafsel, appelsap, arabische koffiekruiden, boter, ei, fijne couscous, kweepeergelei, rode druiven, suiker, witte druiven en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, gelatine, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kweepeerragout, melk, rozenwater, sinaasappelschil, slagroom, suiker en vanillpeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding
Ingrediënten: kersensap, kippenbouillon, knolselderij, olie, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X