Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: asperges, bleekselderij, chilizout, citroenschil, couscous, couscouskruiden, gember, groentenbouillon, kaneelstokje, knoflook, lente-ui, olijfolie, peultjes, rode paprika en wortel
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / couscous
Ingrediënten: boter, gedroogde majoraan, karwijzaad, olie, peper, peterselie, ui, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelmeel, gember, kaneel, kruidnagel, marsepein, melk, nootmuskaat, rozenblaadjes, sinaasappelrasp, suiker en witbroodkruim
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / noten
Ingrediënten: baharat, boter, butternutpompoen, gember, groente, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, muskaatpompoen, piment la vera picante, rode paprika en zout
Keuken: Mediterraans / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Ingrediënten: boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade
Ingrediënten: boter, citroenschil, gember, harissa, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsvlees, laurier, maïzena, olie, rode wijn, rosé druiven, tomatenpuree, ui, walnoten, witte druiven, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: anijszaad, chilipoeder, gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, lavendel, nigellazaad, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz, paradijskorrels, rozenblaadjes, steranijs en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: citroensap, ei, frituurolie, griesmeel, kataifideeg, mild chilizout, schorseneren en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: brikdeeg, kabeljauwfilet, olie, orientaalse viskruiden en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovisfilet uit blik, bruine boter, citroenrasp, dijonmosterd, dille, ei, gepekelde citroen, griekse yoghurt, groentebouillon, kabeljauwfilet, kappertjes, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peterselie, ras-el-hanout, room, suiker, tarwegriesmeel, ui, vastkokende aardappel, wit broodkruim, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vis
Ingrediënten: bloem, eidooier, eiwit, frituurolie, olie, perziklikeur, suiker, witte wijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bruine boter, mild chilizout, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, griekse yoghurt, korianderkorrels, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Ingrediënten: granaatappelpitten, kalfslendesteak, marokkaanse kip- en steakkruiden, olie, olijfolie, snijbiet-kikkererwtengroente en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: amandelschilfers, citroensap, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, kweepeer, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, vanillepeul en yoghurtcrème
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit / noten / zuivel
Ingrediënten: bonenkruid, gedroogde oregano, gember, groentebouillon, knoflook, milde chilipoeder, olijfolie, rode wijnazijn, tijm, tomaten, witte bonen uit blik en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bonenkruid, knoflook, korianderzaad, majoraan, oregano, sesamzaad en tijm
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: citroensap, courgette, gember, groene asperge, groentebouillon, knoflook, milde chilivlokken, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, suiker, venkelknol, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: citroenrasp, gedroogde rode chilipeper, geklaarde bruine boter, gember, groene kardemompeulen, garnaal, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, linguine, milde chilivlokken, olijfolie, peper, sinaasappelrasp, vanillepeul en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: dijonmosterd, dille, gemalen komijn, groentebouillon, milde chilipoeder, olijfolie, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X