Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakzout, bruine boter, gedroogde rode peper, korianderzaad, laurier, mild chilizout en vastkokende aardappels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gember, griekse yoghurt, knoflook, koriander, korianderkorrels, mild chilizout, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelrasp en tomaten
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / marinade
Ingrediënten: boter, knoflook, knoflooksaus, korianderaardappelen, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderlende, scherpe mosterd, witbroodkruim, zatar-yoghurt en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: dille, griekse yoghurt, mild chilipoeder, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, gedroogde dadels, gember, geroosterde amandelsnippers, griekse yoghurt, groentebouillon, harissa-aardappelen, jeneverbessen, knoflook, korianderkorrels, laurier, mild chilizout, milde chilipoeder, mosterdzaad, olijfolie, peterselie, pimentkorrels, poedersuiker, suiker, witte ui, witte wijnazijn, zalmforelfilets en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, cornflakes, groentebouillon, harissa, kipfilet met vel, kropsla, munt, olie, olijfolie, peper, radijsjes, scherpe mosterd, suiker, witbroodkruim, yoghurt en zout
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: boter, bruine boter, citroenrasp, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, mild chilizout, sinaasappelrasp en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arabische koffiekruiden, kaneel, kardamom, komkommer-gembersalade, kruidnagel, nootmuskaat, piment, suiker, vanille, zalmfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: chilitomaten, forelfilet, olijfolie, orientaalse viskruiden, zatar-yoghurt en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: berglinzen, bruine boter, gedroogde kikkererwten, kippenbouillon, koriander, lamsbout, langkorrelrijst, natron, olie, orientaalsche groente- en soepkruiden, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: bleekselderij, bruine boter, cantharellen, citroenrasp, citroensap, citroenschil, gedroogde champignons, gedroogde chilipeper, gelatine, gemalen karwijzaad, gember, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kardamompeul, kippenbouillon, knoflook, konijnenbout, kruidnagel, kurkuma, laurier, marinade voor konijn, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, saffraan, suiker, ui, veldsla, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild / couscous
Ingrediënten: bonen-tomatensalade, feta, mild chilizout, olie, olijfolie, suiker, wijnbladeren en zater
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gemberyoghurt, gesmoorde komkommer, mild chilizout, olijfolie en zeebaarsfilet
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gemberpoeder, kaneelpoeder, kardemom, koekjes, poedersuiker, pure chocolade, vanillepeul, walnoten en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine boter, chili-yoghurt, citroenschil, dijonmosterd, kipfilet, lamsrugfilet, okra, olijfolie, peterselie, ras el hanout, room, sandwichbrood en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte / lamsvlees
Ingrediënten: mild chilizout, olie, piepkuikens en pistache-rozijnenrijst
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: amandelen, berbere-specerijen, ei, gedroogde mango, kippenborstfilet, mild chilipoeder, pijnboompitten, pistachenoten, room, sinaasappelrasp en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: dadelcouscous, gedroogde champignons, gember, groene kardemompeulen, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, reeschouder, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zoete granaatappelsiroop, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / wild
Ingrediënten: citroenrasp, gember, kippenbouillon, knoflook, milde chilipoeder, orientaalse groente- en soepkruiden, room, saffraan, venkelgroen, venkelknol en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: room, sinaasappelrasp en vanillesuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X