Im ganzen gebratene Seezunge auf phönizischem Gewürz-Dip mit Artischocken / In zijn geheel gebakken zeetong op Feniciese kruidendip met artisjokken

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 249 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Carciofi alla giudia - Joodse artisjokken

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gefrituurde aubergines met guacamole

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Fritto misto alla piazzese - Gefrituurde gemengde groente met ansjovis en sardines

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Artisjokchips

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia