Ragout von Rinderbackerl mit Zimt und Kardamom / Ragout van runderwang met kaneel en kardamom

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 276 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvleesragout

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Truffels

Een recept uit  - Tapas

Kalkoen met salie, pruimen en cognac

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Dadels, vijgen, amandelen en zuchten

Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Kalfsfilet met cabrales - ternera al cabrales

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España