Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 186 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Duif

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Gebraden duiven - arrosto di piccioni

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Duiven in muscat

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Duivenborst met oesterzwammen

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag