Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 2 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, broodkruim, knoflook, melk, olijfolie, panzerotti gevuld met groenten en kaas, rucola, schapenkaas, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / noten
Ingrediënten: bloem, broodkruim, ei, kabeljauw, kikkererwtenmeel, knoflook, melk, olie, olijfolie, spek, water, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroen, lamsvlees, maïsmeel, parmezaanse kaas, plantaardige olie, selder, tomaat, ui, verse rozemarijn, water, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: ansjovis, artisjok, gekookte ham, groene asperge, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees / groente
Ingrediënten: amaretto, cacaopoeder, eierdooier, lange vingers, mascarpone, room, sterke koffie en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, kreeft, linguine, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kalfslapjes, paneermeel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: ansjovis, mozzarella, olijfolie, tarwemeel, tomaat, tomatensaus, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vis
Ingrediënten: glucose, johannesbroodpitmeel, stabilisator, suiker, water en watermeloen
Keuken: Italiaans
Soort: sorbet
Ingrediënten: aubergine, basilicum, mozzarella, parmezaanse kaas, tomaat en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aubergine, azijn, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peer, roze peperkorrels, rucola en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: bloem, cognac, kabeljauwfilet, lichte room, rode peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: balsamicoazijn, bloem, pijnboompitten, plantaardige olie, sardine, ui, witte wijn, zout en zwarte peperbolletjes
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, citroen, dragon, heek, olijfolie, roze peperkorrels, schuimwijn, sinaasappel, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: aubergine, buffelmozzarella, groentebouillon, knoflook, olie, oregano, paprikapoeder, parpadelle, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, fijn zout, inktvis en zeesla
Keuken: Italiaans
Soort: worst / vis
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: olijfolie, pompoen, provola, rijst, speck, ui en vleesbouillon
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001