Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Gemarineerde sardines - sarde in saor
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, pijnboompitten, plantaardige olie, sardine, ui, witte wijn, zout en zwarte peperbolletjes
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Geitebout in de oven
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Lunch / bijgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Wereldkeuken Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: