Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 4 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kalfsvlees, knoflook, peper, plantaardige olie, rozemarijn, salie, selder, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: ansjovis, mozzarella, olijfolie, tarwemeel, tomaat, tomatensaus, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vis
Ingrediënten: glucose, johannesbroodpitmeel, stabilisator, suiker, water en watermeloen
Keuken: Italiaans
Soort: sorbet
Ingrediënten: citroen, groentebouillon, knoflook, konijn, olijfolie, olijven zonder pit, pijnboompitten, selder, verse rozemarijn, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, fijn zout, inktvis en zeesla
Keuken: Italiaans
Soort: worst / vis
Ingrediënten: eierdooier, glucose, melk, room, stabilisator en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: ijs
Ingrediënten: aardappel, kerstomaat, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, spek en ui
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, eiertagliatelle, groentebouillon, olijfolie, schuimwijn, ui en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: chocola, eierdooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kersen, kirsch, melk, muskaatwijn, poedersuiker, room, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: aardappel, citroen, knoflook, olie, provençaalse kruiden, rozemarijn, tomaat, witte wijn, zeebaarsfilet en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: fijn zout, grof zout, meel, olijfolie, gist, verse rozemarijn en water
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, bloem, pijnboompitten, plantaardige olie, sardine, ui, witte wijn, zout en zwarte peperbolletjes
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, peper, runderfilet, witte peper, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: cognac, langoustine, olie, peper, rode peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, broodkruim, ei, kabeljauw, kikkererwtenmeel, knoflook, melk, olie, olijfolie, spek, water, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, basilicum, mozzarella, parmezaanse kaas, tomaat en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardbei, boter, cava, champagne, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, buffelmozzarella, groentebouillon, knoflook, olie, oregano, paprikapoeder, parpadelle, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001