Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: acaciahoning, bladgelatine, chocolade, eiwit, ricotta, room, suiker en witte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / zuivel / paddenstoelen
Ingrediënten: ansjovis, mozzarella, olijfolie, tarwemeel, tomaat, tomatensaus, verse gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vis
Ingrediënten: aardappel, citroen, dragon, heek, olijfolie, roze peperkorrels, schuimwijn, sinaasappel, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: glucose, johannesbroodpitmeel, stabilisator, suiker, water en watermeloen
Keuken: Italiaans
Soort: sorbet
Ingrediënten: ei, meel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, kalfsvlees, meel, olie, rauwe ham, rozijn, salieblaadjes, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, verse gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: boter, broodkorst, cacao, ei, extra vierge-olijfolie, gekonfijte tomaat, inktvis, meel, olie, water, witte aspergepunten, witte peper, witte ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, peper, runderfilet, witte peper, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: fijn zout, grof zout, meel, olijfolie, verse gist, verse rozemarijn en water
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, citroen, knoflook, olie, provençaalse kruiden, rozemarijn, tomaat, witte wijn, zeebaarsfilet en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, extra vierge-olijfolie, fontinakaas en rode paprika
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: bolognesesaus, boter, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitten, rundergehakt, tomaat, trofie, ui, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: champignon, citroensap, inktvis, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, selder, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: biefstuk, citroen, citroensap, olie, parmezaanse kaas, rucola en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: citroen, groentebouillon, knoflook, konijn, olijfolie, olijven zonder pit, pijnboompitten, selder, verse rozemarijn, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peer, roze peperkorrels, rucola en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: kalfsvlees, knoflook, peper, plantaardige olie, rozemarijn, salie, selder, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: ansjovis, artisjok, gekookte ham, groene asperge, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, tarwemeel, tomaat, verse gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees / groente
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001