Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 4 dagen geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, parmezaanse kaas, pasta, tomatensaus en vlees
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: kalfsvlees, knoflook, peper, plantaardige olie, rozemarijn, salie, selder, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, broodkruim, knoflook, melk, olijfolie, panzerotti gevuld met groenten en kaas, rucola, schapenkaas, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / noten
Ingrediënten: bloem, citroenschil, groentebouillon, laurier, olijfolie, ossobuco, peper, peterselie, rozemarijn, selder, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: borlottibonen, bruine bonen, croutons, olie, olijfolie, pancetta, peper, selder, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon / peulvruchten
Ingrediënten: baby taccote, boter, cotogne appel, knoflook, kreeft, menabrea bier, olie en sjalot
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, broodkruim, ei, kabeljauw, kikkererwtenmeel, knoflook, melk, olie, olijfolie, spek, water, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, basilicum, mozzarella, parmezaanse kaas, tomaat en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: andijvie, gorgonzola, kropsla, melkroom, olijfolie, peper, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, peper, runderfilet, witte peper, worcestersaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, gedroogde paddenstoelen, lasagnevellen, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomaat, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: bieslook, blikbrood, boter, dille, dragon, ei, kalfscarré, maldonzout, peterselie, spinazie, tomaat, verse gemengde kruiden en vetvrije boter
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, brood, groentebouillon, parmezaanse kaas en ui
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, extra vierge-olijfolie, fontinakaas en rode paprika
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: ei, meel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, eiertagliatelle, groentebouillon, olijfolie, schuimwijn, ui en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: aubergine, azijn, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, olijfolie, paccheri, rucola, venusschelp, verse geitenkaas, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001