Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: olijfolie, pompoen, provola, rijst, speck, ui en vleesbouillon
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, laurier, maïsmeel, parmezaanse kaas, reebokvlees, rode wijn, rozemarijn, salie, selder, ui, water, worstjes en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild / marinade
Ingrediënten: inktvisjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, rijst, ui, water, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vis
Ingrediënten: bloem, boter, gedroogde paddenstoelen, lasagnevellen, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomaat, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: bottarga, bucatini, gezouten en gedroogde tonijn, olijfolie, selder, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: boter, citroen, cognac, gamba, groentebouillon, kreeft, langoustine, olijfolie, paprikapoeder, peper, rijst, scampi, tomatenconcentraat, ui, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, extra vierge-olijfolie, fontinakaas en rode paprika
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, parmezaanse kaas, pasta, tomatensaus en vlees
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: artisjok, citroensap, foie gras, knoflook, morielje, room, tomatensaus, ui, witte wijn en zwarte truffelpasta
Keuken: Italiaans
Soort: groente / orgaanvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: knoflook, macaroni, oregano, pecorino, rode pepertjes, tomatensaus, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, maïsmeel, parmezaanse kaas en water
Keuken: Italiaans
Soort: deegwaren / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, marjolein, mortadella, mossel, paneermeel, parmezaanse kaas, snijbiet, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / worst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, cannelloni, eierdooier, kalfsgehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, tomatensaus en ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / pasta/noodles
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peer, roze peperkorrels, rucola en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: gezouten kabeljauwfilet, knoflook en olie
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: biscuittaartbodem, chocolade, gekonfijt fruit, pistachenoten en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001