Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
- 8 maanden geleden door Marijke Van Overloop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, citroen, knoflook, olie, provençaalse kruiden, rozemarijn, tomaat, witte wijn, zeebaarsfilet en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: eierdooier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, citroen, cognac, gamba, groentebouillon, kreeft, langoustine, olijfolie, paprikapoeder, peper, rijst, scampi, tomatenconcentraat, ui, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, marjolein, mortadella, mossel, paneermeel, parmezaanse kaas, snijbiet, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / worst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: boter, cannelloni, eierdooier, kalfsgehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, tomatensaus en ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / pasta/noodles
Ingrediënten: olijfolie, pompoen, provola, rijst, speck, ui en vleesbouillon
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bladgelatine, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: olie, paddenstoel en speck
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: aubergine, buffelmozzarella, groentebouillon, knoflook, olie, oregano, paprikapoeder, parpadelle, tomaat en ui
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: geitenbout, geitenkaas, knoflook, rode peper, rozemarijn, verse munt, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees
Ingrediënten: fijn zout, grof zout, meel, olijfolie, gist, verse rozemarijn en water
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: chocola, eierdooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kersen, kirsch, melk, muskaatwijn, poedersuiker, room, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, kreeft, linguine, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amaretto, cacaopoeder, eierdooier, lange vingers, mascarpone, room, sterke koffie en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: boter, eiertagliatelle, groentebouillon, olijfolie, schuimwijn, ui en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: artisjok, citroensap, foie gras, knoflook, morielje, room, tomatensaus, ui, witte wijn en zwarte truffelpasta
Keuken: Italiaans
Soort: groente / orgaanvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: bolognesesaus, boter, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitten, rundergehakt, tomaat, trofie, ui, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001