Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, fijn zout, inktvis en zeesla
Keuken: Italiaans
Soort: worst / vis
Ingrediënten: aardappel, kerstomaat, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, spek en ui
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: artisjok, mozzarella, olijfolie, paddenstoel, prosciutto, tarwemeel, tomaat, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: bloem, boter, gedroogde paddenstoelen, lasagnevellen, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomaat, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, kreeft, linguine, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kalfslapjes, paneermeel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, citroen, lamsvlees, maïsmeel, parmezaanse kaas, plantaardige olie, selder, tomaat, ui, verse rozemarijn, water, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: biefstuk, citroen, citroensap, olie, parmezaanse kaas, rucola en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: amandelkoekjes, amaretto, cacaopoeder, citroenrasp, ei, kaneelpoeder, melk, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: pudding
Ingrediënten: balsamicoazijn, bloem, pijnboompitten, plantaardige olie, sardine, ui, witte wijn, zout en zwarte peperbolletjes
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: chocola, eierdooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kersen, kirsch, melk, muskaatwijn, poedersuiker, room, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: bloem, boter, brood, groentebouillon, parmezaanse kaas en ui
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, extra vierge-olijfolie, fontinakaas en rode paprika
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: kalfsvlees, knoflook, peper, plantaardige olie, rozemarijn, salie, selder, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: biscuittaartbodem, chocolade, gekonfijt fruit, pistachenoten en ricotta
Keuken: Italiaans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Ingrediënten: aardappel, artisjok, courgette, knoflook, pancetta, peterselie, prei, prinsessenbonen, selder, tomaat, ui, vet en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroen, cognac, gamba, groentebouillon, kreeft, langoustine, olijfolie, paprikapoeder, peper, rijst, scampi, tomatenconcentraat, ui, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, groentebouillon, knoflook, konijn, olijfolie, olijven zonder pit, pijnboompitten, selder, verse rozemarijn, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: champignon, citroensap, inktvis, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, selder, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001