Aardappel gnocchi met vierkazensaus - gnocchi di patate ai quattro formaggi

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 68 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch / kaas
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Verse pasta basisbereiding

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Kaassaus

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Kaasragout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek