Semifreddo met witte truffel uit Alba en gelatine van acaciahoning - semifreddo al tartufo bianco d'Alba con gelatina di miele d'acacia

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 164 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / zuivel / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Blauwe kaasmousse

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Geeister Erdbeerschaum / Bevroren aardbeienschuim

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Yogurt Foam and Sweet Potato Chips

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Citroengelei

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen