Kalbstafelspitz mit Spinat und Kurkuma-Senf-Sauce / Gekookt kalfsstaartstuk met spinazie en kurkuma-mosterdsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 290 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Midden-europees / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fazantenpastei

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Terrine de campagne

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Pâté en croûte - Kalfsvleespastei

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bierworst

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story