Pootjes met uien - nervetti e cipolle

Je vindt dit recept op pagina 118 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
160 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kippenlevers in gelei

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Heldere kalfsfond

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Dunkler Kalbsfond - Donkere kalfsfond

Een recept uit  - Deutsche Küche

Donkere kalfsfond

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen