Recept uit 45 geniale rezepten:
Sjalot-truffelkorst
- Ingrediënten:
- boter, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, perigordtruffels, sjalotten, tijm, witbroodkruim en zwarte peper
- Keuken:
- Frans / Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne: