Hochrippe vom Weiderind mit Kompott von Tomaten, Oliven und Senfsaat / Fijne rib van weiderund met tomatencompotte, olijven en mosterdzaad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 89 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Frans / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Risotto al barolo e gorgonzola

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Risotto al barolo - risotto met barolo

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Wintersalade

Een recept uit